Akustična plošča -- klin 50x50x5cm


Plošča iz akustične pene v obliki klina velikosti 50x50x5 cm. več

Proizvajalec: ProfiGaráž Šifra proizvoda: P-SK-18466 Dostava in plačilo

5,74 € z DDV

Na zalogi
kosov

Plošča iz akustične pene v obliki klina velikosti 50x50x5 cm. več

Proizvajalec: ProfiGaráž Šifra proizvoda: P-SK-18466 Dostava in plačilo

Akustična plošča je zasnovana tako, da ublaži neželene zvočne odboje v prostoru. Izboljša jasnost in razumljivost zvokov, zato je idealna za glasbene studie, snemalne sobe ali domače kinodvorane. Primerna je tudi za izboljšanje akustičnega prostora v bivalnih ali pisarniških prostorih in podobno. Služi tudi kot oblikovalski element za dnevne sobe in salone ali garaže. 

Namestitev akustične plošče je zelo preprosta. Na hrbtno stran plošče le nanesite kontaktno lepilo in jo nato pritisnite ob steno. 

Akustična izolacija z odprtimi celicami zagotavlja absorpcijo odmeva, zlasti v srednjih in visokih frekvenčnih pasovih. Primerno za govorjeno besedo, vokal, dihanje, kitare, činele in manjša tolkala.

Pri izdelavi je bila uporabljena visokokakovostna negorljiva poliuretanska pena z enostavno namestitvijo, v sivi barvi in piramidalni obliki. Poliuretan je material, ki efektivno odstrani zvočne valove in zagotavlja udobje pri poslušanju. Nima neprijetnega vonja, ne praši se in se ne drobi. Material je preizkušen, zdravstveno neoporečen in primeren za uporabo v notranjih prostorih.

Lastnosti:

  • Eliminacija zvočnih valov
  • Enostavna namestitev
  • Higijenski certifikat
  • Upočasnuje gorenje
  • Oblika klina
  • Cena za 1kos
Parametri
Izolacijski material Pena, Poliuretan
Vrsta izolacije Akustična
Vrsta akustične plošče Klín