Odpravite kaos in uredite orodje v svoji delavnici. Red, organiziranost in hitrost so pri delu ključnega pomena. Enkrat za vselej prenehajte z raztresenim orodjem. Vaš delovni prostor bo dobil nov videz, orodje pa bo lepo urejeno. Stene za orodje so odlična izbira za vsako garažo, delavnico ali pomožni prostor. So praktičen pomočnik kot organizator za izvijače, ključe, matice, vijake, zatiče in drugo orodje. Neizkoriščen prostor nad delovno mizo je idealen za obešanje stene za orodje. S svojo praktično velikostjo zavzame veliko manj prostora v primerjavi z omarami ali policami. Hkrati vam omogoča več prostora na delovni površini. Stene so lahke in izdelane iz trpežne plastike. Celoten komplet je odporen na maščobe, olja, kemikalije in ekstremne temperature.

Stena za orodje (organizator) je sestavljena iz desk, ki jih je mogoče namestiti po višini ali širini. Konfiguracijo lahko prilagodite tako, da vam ustreza. Plošče so lahko tudi zložene ena poleg druge v eni ravnini. Stena vključuje tudi zaboje in držala za ključe, klešče in izvijače.

Obesite izvijače, orodja in drugo stvari, brez katerega si ne morete predstavljati svojega dela. Zdaj boste imeli vse na dosegu roke. Pregledna organizacija vam prihrani čas in živce.

Velika prednost je modularna konstrukcija, ki omogoča poljubno razporeditev elementov po potrebi. Perforirana stena za orodje omogoča obešanje škatel in ročajev na poljubnem mestu. Če stena ne zadostuje več, jo lahko podaljšate in dopolnjujete. Vendar pred nakupom vedno dobro izmerite prostor, da se prepričate, da bo stena ustrezala izbranemu prostoru.

Trpežni ročaji in police za orodje so odličen dodatek za lažje shranjevanje daljšega orodja (kladivo, izvijač, klešče, ključi). 

Pomembna je tudi nosilnost same stene ter posameznih škatel in držal. Stenski organizator običajno prenese približno 20 kilogramov.

Viseči stena za orodja je primerna tudi kot darilo za domačega mojstra ali profesionalnega rokodelca.

V tej kategoriji lahko izbirate med različnimi velikostmi ali elementi za shranjevanje orodja. Niste zadovoljni z nobeno od spodaj ponujenih sten? Sestavite svojo steno po meri! Izberite stene za orodje, plastični zaboji  in držala za orodje, ki bodo ustrezali vašim zahtevam. 

Če potrebujete pomoč pri načrtovanju svoje delavnice, preberite naprej: Red v delavnici: Kako urediti orodje v delavnici?

Hitre informacije
Kavelj za ključeKavelj za ključe

Kavelj za ključe

Na zalogi
5,70 €
4,67 € brez DDV
Kovinski kavelj za ključe za perforirano kovinsko steno za orodje namenjeno za obešanje orodja.
Hitre informacije
Kavelj 85 mm, 5 kosKavelj 85 mm, 5 kos

Kavelj 85 mm, 5 kos

Na zalogi
12,61 €
10,34 € brez DDV
Kovinski kavlji dolžine 85 mm za perforirano kovinsko steno za orodje namenjeno za obešanje orodja 5 kos.
Hitre informacije
Kavelj za kleščeKavelj za klešče

Kavelj za klešče

Na zalogi
2,85 €
2,34 € brez DDV
Kovinski kavlji za klešče za perforirano kovinsko steno za orodje namenjeno obešanju orodja.
Hitre informacije
Kavelj za izvijačeKavelj za izvijače

Kavelj za izvijače

Na zalogi
4,98 €
4,08 € brez DDV
Kovinski kavelj za izvijače za perforirano kovinsko steno za orodje namenjen obešanju orodja.