Zakaj to delamo? 

  Združujemo svojo prisotnost na evropskih trgih, zato smo BESTENT preimenovali v FOXIGY, kar pomeni dinamičnost, prilagodljivost in fleksibilnost. 

"Imamo vse kar potrebujete"

Ponujamo vse, kar menimo, da potrebujete za boljše in lažje življenje v hiši, na vrtu ali pri kampiranju pod šotorom. Ali v delavnici, garaži in pri popravilu avtomobila:

Ponujamo široko paleto izdelkov: od vrtnega pohištva in postelj iz folije, opreme za otroška igrala in potrebščin za živali do šotorov in spalnih vreč.

Prodajamo orodje, garažne potrebščine, podaljške, zaščitno opremo in še veliko več.Specializirani smo za ščitnike za komolce, ki so primerni za vaš avtomobil.

Smo družinsko podjetje in vsak od nas stoodstotno stoji za svojim delom. Pomembno nam je prijazno okolje. Ni nam vseeno, da veste, da vas oskrbujejo ljudje, ki uživajo v svojem delu.

Za koga to delamo?

Za vas kot našo stranko. Z veseljem ponujamo izdelke, ki našim strankam izboljšujejo življenje tako kot nam. Pri blagovni znamki Foxigy ne gre le za spremembo identitete, temveč predvsem za hitrejšo, boljšo in preglednejšo spletno stran, ki pripomore k večjemu zadovoljstvu strank in zadovoljstvu pri nakupovanju. 

Vedno odkrivamo nove uporabne stvari za vas. Prizadevamo si za izdelke, ki zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

“Vse imamo, vse je možno, vse bo.”

To je naš moto, ki mu sledimo. Če ga ne bomo našli zdaj, ga bomo iskali, dokler ne boste dobili tistega, kar iščete.  Naš cilj je imeti zadovoljne in srečne stranke. 

Zakaj nakupovati pri nas? 

    Osredotočeni smo na zadovoljstvo strank                  

        Oglejte si pozitivne ocene naših strank                  

      Imamo strokovnjake na liniji za stranke   

        Telefon 

                          Napišite nam 

                          Online chat

       Najugodnejše reklamacije

        Pogosto odstranimo reklamirano blago iz ponudbe.

                          Vložitev in spremljanje zahtevka prek spleta