Kako opraviti naročilo v FOXIGY?

Standardno naročilo

Če ste že opravili vsaj eno naročilo v bilo kateri drugi spletni trgovini, bo to zelo enostavno. V primeru, da je to vaš prvi spletni nakup, berite naprej.
Vse kar morete narediti je najti izdelek, ki ga želite v naši spletni trgovini in preveriti slike, da bi vedeli, kaj boste dobili. To bo preprečilo vsako možno presenečenje po odprtju paketa.

Ko boste našli željeni izdelek, preverite njegovo dostopnost, izberite željeno količino in nato samo pritisnite rumen gumb na "DODATI V KOŠARICO" na vsaki strani izdelka. Odprlo se bo kontrolno okno, kjer lahko preveriti dodani izdelek v košarici. V kontrolnem oknu boste videli izdelek, količino in ceno izdelka. Spodaj lahko izdberete naše priporočene izdelke, ki so podobni izbranemu izdelku. Za nadaljevanje morate izbrati med dvemi možnostmi" Nadaljuj z nakupom" ali "Pojdi v košarico". Če že imate vse kar potrebujete v vaši košarici, kliknite na "Pojdi v košarico" da vidite vsebino košarice. 

Postopek nakupa ima tri enostavne korake

KORAK 1 – NAKUPOVALNA KOŠARICA
Preverite vsebino košarice in cene. V tem koraku imate v primeru kupona s popustom možnost da ga vnesete v kotu spodaj levo v polju "Kupon s popustom".

KORAK 2 – Kliknite na polje " NADALJUJ NA DOSTAVO" in prišli ste do drugega koraka, kjer morate izbrati način pošiljanja in plačilno metodo.Potem ko ste izbrali način pošiljanja in plačila lahko videte povzetek vašega naročila na desni strani. Izberite kaj vam najbolj ustreza in nadaljujte s zadnjim korakom.

KORAK 3 – Kliknite na polje" NADALJUJTE NA PODATKE ZA DOSTAVO" in izpolnite podatke za račun in dostavo

Če želite račun kot pravni subjekt, morate klikniti na polje "PODATKI O PODJETJU" in po vnosu podrebnih podatkov izbrati ali je vaše podjetje davčni zavezanec ali ne.
Če se naslov za račun in pošiljanje razlikujejo, lahko vnesite "drug naslov za pošiljanje" s klikom na izbrano polje.

Naš nasvet: Kliknite na polje čisto spodaj na spletni strani in se naročite na naše novice, s katerim boste obveščeni o vseh novicah in popustih.