Kampiranje

Imamo vse pripomočke za kampiranje! Opremite se v naši e-trgovini in doživite nepozabno kampiranje na prostem. 

Plinski gorilniki

Plinski gorilnik je nepogrešljiv pomočnik na kampiranju. Je prenosen, hiter in enostaven za uporabo. Profesionalni plinski gorilnik YATO ima najvišjo delovno temperaturo do 1300 °C - ni odličen le za kampiranje, temveč tudi za delo v delavnici, sestavljanje tesno prilegajočih se strojnih delov, odmrzovanje, sušenje ... Ali pa posezite po plinskem gorilniku Alpen Camping Pro s 4 kartušami v paketu. 

Plinski kuhalniki

Plinski štedilnik je idealen za pripravo toplih obrokov v kampu. Plinski kuhalnik Marco Camping z 2 kartušama za ponovno polnjenje je priročen pomočnik na vseh vaših potovanjih. S tem kuhalnikom lahko udobno in hitro kuhate zase in za vso družino, kjer koli. 

Plinski kuhalnik za kampiranje je majhen, kompakten in praktičen prenosni kuhalnik, primeren tudi za manjše piknike in krajša potovanja. Kuhalnik za kampiranje je opremljen z dvema kartušama. 

Plinske kartuše

Za vsak primer je koristno imeti na zalogi tudi nadomestne kartuše za plinske gorilnike in štedilnike. Samo izberite vrsto kartuše, ki je primerna za štedilnik ali gorilnik. 

Solarni tuš

Solarni tuši vam bodo olajšali in popestrili trenutke na kampiranju. Ni vam treba iskati zidanega tuša, preprosto napolnite to črno vrečko z vodo, pustite, da se segreje na soncu, in to je to! V naši ponudbi lahko izberete solarni tuš glede na prostornino - 10 litrov, 20 litrov ali celo 40 litrov!

Spalne vreče

Brez kakovostne spalne vreče na kampiranju ne bi mogli dobro spati. Izberite na primer spalno vrečo Meadow - je udobna, lahka (0,93 kg), vodoodporna, antialergijska in primerna do 5 °C.  

Pohodniški šotori

Z dobrim pohodniškim šotorom bo kampiranje doživetje, kamor koli se odpravite. Naši šotori so primerni za počitnice, kampiranje, ribolov ali sprostitev v naravi. Šotor za 4 osebe lahko udobno sprejme štiričlansko družino, po potrebi pa lahko sprejme tudi dodatno osebo.

Pohodniški šotor Iglu je odličen za vsako situacijo, zaradi praktičnega predprostora pa imate na voljo tudi prostor za shranjevanje mokrih čevljev ali umazane opreme. 

Mize in stoli

Mize in stoli za kampiranje ustvarijo občutek, kot da ste v najboljši restavraciji, in to kar na prostem! Zložljiva miza se podvoji kot jedilna ali stranska miza, v kombinaciji s stoli pa lahko udobno namestite do štiri osebe naenkrat. Po potrebi lahko dodatne stole kupite ločeno.Hitre informacije
Plinski gorilnik do 1300 °CPlinski gorilnik do 1300 °C

Plinski gorilnik do 1300 °C

Na zalogi
2,96 €
2,43 € brez DDV
Plinski gorilnik s keramičnim vložkom do 1300 °C s piezo vžigalnikom (pritisk na gumb ustvari iskro, ki vžge plinski curek) za uporabo s…
Hitre informacije Akcija -18%
LED naglavna svetilka Dustin 1WLED naglavna svetilka Dustin 1W

LED naglavna svetilka Dustin 1W

Na zalogi
9,05 € 11,08 €
7,42 € brez DDV
Outdoor LED naglavna svetilkaje kot nalašč za aktivnosti na prostem, kampiranje, bivakiranje ali ko morate zasijati in hkrati potrebujete…
Hitre informacije Akcija -11%
Solarni tuš za kampiranje 10LSolarni tuš za kampiranje 10L

Solarni tuš za kampiranje 10L

Na zalogi
7,02 € 7,93 €
5,75 € brez DDV
Prenosni solarni tuš 10l je idealen za kampiranje in izlete v naravi, uporablja sončno svetlobo in lahko segreje vodo do 50 stopinj.
Hitre informacije
Gostinski stol črnGostinski stol črn

Gostinski stol črn

Na zalogi
29,49 €
24,17 € brez DDV
Črn gostinski stol je primeren za posedanje na vrtu, lahko pa ga uporabljate tudi na kampiranju! Gostinski stol je izdelan iz trpežne…
Hitre informacije
Plinska kartušaPlinska kartuša

Plinska kartuša

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
2,96 €
2,43 € brez DDV
Vložek z navojem s prostornino 393 ml, primeren za plinske štedilnike.

Mednarodni dan piknikov

Mednarodni dan piknikov

Pojdite skupaj z  nami na piknik

Mednarodni dan piknikov se slavi po celem svete in nudi priložnost za družine, prijatelje in samske za uživanje v naravi. Piknik je pribljubljena oblika relaksacije, zabave in sprostitve V tem  članku vam prinašamo naše odlične ideje o izdelkih, s katerimi bo vaš piknik še bolj prijeten.