Iščete način za organiziranje orodij in olajšanje dela? Potem potrebujete voziček za orodje! Delavniški vozički za orodje so odličen način, da imate svoje orodje skupaj in lahko dostopno, ne glede na to, na čem delate. Na voljo so v različnih velikostih, slogih, izvedbah, z ali brez orodja, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Prednosti vozičkov za orodje:

  • Organizacija: vozički za orodje vam pomagajo, da so vaša orodja organizirana in lahko dostopna. To vam bo prihranilo čas in frustracije pri iskanju pravega orodja za delo.
  • Mobilnost: Vozički za orodje so v večini primerov opremljeni s kolesci, tako da jih lahko preprosto premikate z mesta na mesto. To je idealno za profesionalce, v avtomobilskih delavnicah, ker lahko voziček premaknejo na potrebno mesto, na primer pod avto, ali za domače mojstre, ki morajo imeti orodje pri roki, ko delajo na projektu v garaži.
  • Zaščita: Omarice za orodje ščitijo vaše orodje pred prahom, umazanijo, poškodbami in izgubo. To bo pomagalo podaljšati življenjsko dobo vaših orodij in vam dolgoročno prihranilo denar.
  • Varnost: Vozički za orodje so pogosto opremljeni s ključavnicami, ki pomagajo zaščititi vaše orodje pred krajo. To je pomembno, če imate dragoceno orodje ali pa si orodja preprosto ne želite izposojati.

💡Namig: Če iščete popolno opremo za svojo delavnico, obiščite našo kategorijo pohištva za delavnice. Tukaj boste našli vse za vrhunsko garažno opremo od majhnih organizatorjev do pohištvenih kompletov.

Pri izbiri pravega vozička za orodje se osredotočite na svoje potrebe. Upoštevajte dimenzije omarice, število in velikost predalov ter ali potrebujete orodje ali imate svojega. Če potrebujete več prostora za shranjevanje orodja, izberite voziček z dodatno omarico. Po drugi strani pa so vozički brez te omarice običajno opremljeni z gumirano delovno površino na vrhu, ki je uporabna za manjša hitra popravila, shranjevanje delov in podobno. Premične omare za orodje zahtevajo ravno površino za udobno premikanje, če pa površina v delavnici ni popolnoma ravna, izberite voziček z večjim premerom koles. Takšna kolesca bolje prenašajo manjše neravnine. Pomembna je tudi zavora. Nekateri vozički imajo robove zavarovane z gumijasto ali plastično prevleko, kar je prednost, če delate okoli avtomobilov, saj ne boste opraskali karoserije.

Preberite tudi naš članek: Red v delavnici: Kako organizirati svoje orodje?

Hitre informacije Omare za orodje
Delavniški voziček CX-307 BLACKDelavniški voziček CX-307 BLACK

Delavniški voziček CX-307 BLACK

Ni na zalogi
196,22 €
160,84 € brez DDV
Delavniški montažni voziček na kolescih s 7 predali in centralnim zaklepanjem.