Počutite se kot doma, kot si želite! S številnimi odličnimi dodatki iz naše kategorije lahko svoji notranjosti, balkonu ali garaži zagotovite nov videz! 

Dodatki za dom in okraski

Dom ni le pohištvo. To so tudi dodatki in dekoracije. Zavijte odeje v svoji spalnici v najlepše prevleke za odeje iz oddelka Tekstil za dom, v omaro dodajte čudovito ogledalo, z vonjem iz osvežilcev zraka pa dajte piko na i čudovitemu dizajnu svojega doma. Ali pa poskrbite za čist zrak s čistilci zraka in vlažilci zraka! Svoji kuhinji namenite nekaj pozornosti s kuhinjskimi dodatki, vzdušje pa popestrite s prijetno glasbo s sodobnimi avdio dodatki.

Ponjave za balkone

Na balkonu je vedno lepo, vendar je včasih prevroče ali pa je veter premočen. Da boste na balkonu uživali vse leto, poskrbite za prekrivalo! Izberite eno od naših ponjav iz poliratana in ne pozabite na mrežo za vrata, ki vas in vaše bližnje zaščiti pred žuželkami.

Pohištvo

Pohištvo zavzema večino bivalnega prostora. Zakaj torej ne bi izbrali takšnega, ki je hkrati funkcionalno in lepo? V naši ponudbi boste našli mize za različne namene: toaletne, jedilne, delovne ali kavne mizice.

Za vas imamo tudi rešitve za shranjevanje - police in komode, stole,vreče za sedenje in pohištvo, primerno za predsobo. 

Božična darila

Iskanje popolnega božičnega darila ni vedno lahka naloga! Vendar boste z našo jasno kategorizacijo zagotovo našli najboljše. Ne glede na to, ali iščete božična darila za žene, može, najmlajše, celotno družino ali hišne ljubljenčke, smo prepričani, da boste tu našli nekaj za vas. 

Garažne in delavniške svetilke

Za delo v garaži ali delavnici potrebujete praktične luči, s katero lahko vidite tudi najmanjše podrobnosti. Če želite delo opraviti pravilno, posezite po enem od naših izdelkov. Izberite na primer reflektor LED s praktičnim stojalom, delovno luč LED za polnjenje s priročno kljuko za obešanje ali svetilka LED, da bodo vaše roke popolnoma proste in se boste lahko osredotočili na delo.

Trezorji

Varujte vse svoje dragocenosti - ključi, nakit, denar ali dokumenti bodo zaščiteni z varnostnimi rešitvami. Zaklenite vsa vrata s kakovostno varnostno ključavnico, ključe pa skrijte v zaklenjeno varnostno škatlo za ključe. Denar, nakit, dokumente ali celo prenosni računalnik lahko zaklenete v priročen pisarniški trezor.

Ventilatorji

Svež in hladen zrak vse poletje, na vsak vroč dan! S kakovostnim ventilatorjem osvežite prostore v svojem domu. Za zahtevnejše delovanje posezite po talnem ventilatorju, za praktično uporabo pa po stojalnem ventilatorju z daljinskim upravljalnikom. Za pisarno ali večji prostor je idealen stolpni ventilator z daljinskim upravljalnikom.

Elektronika 

Imamo vse potrebno za opremo pisarne ali delovnega prostora doma! Iščete praktične računalniške pripomočke ali elegantne slušalke Bluetooth, ki so odlične za spletne delovne klice.