Otroci se radi gugajo! Naj se zabavajo na gugalnici na svojem vrtu, terasi ali v otroški sobi. Ponujamo široko paleto gugalnic za otroke in dojenčke. Zaradi uporabljenega materiala so gugalnice štorkljino gnezdo odlične za uporabo na prostem. Z nosilnostjo do 150 kg lahko uživate v guganju skupaj s svojimi najmlajšimi.

Lesene gugalnice so odlična izbira za otroško sobo ali notranje igrišče. Izberite gugalnico z naslonom ali gugalnico brez naslona. Zahvaljujoč priloženim blazinam bo guganje prijetno, vaši otroci pa se bodo ob tem zelo zabavali. Lesene gugalnice so primerne tudi za manjše otroke.

Če imate doma majhne plezalce, bo najboljši plastična gugalnica - disk.

Hitre informacije Akcija -7% Igrače za otroke
Gugalnica - štorkljino gnezdo Blue 110cmGugalnica - štorkljino gnezdo Blue 110cm

Gugalnica - štorkljino gnezdo Blue 110cm

Na zalogi
57,39 € 61,85 €
47,04 € brez DDV
Gugalnica Štorkljino gnezdo je idealna rešitev za vrt in igrišče. Izkusite veselje do guganja z otroki in uživajte v dneh, polnih zabave.
Hitre informacije
Otroška lesena gugalnica CreamOtroška lesena gugalnica Cream

Otroška lesena gugalnica Cream

Na zalogi
65,82 €
53,95 € brez DDV
Otroška lesena gugalnica je primerna tako za uporabo v zaprtih prostorih kot na prostem. Je očarljiva in bo iz vsakega prostora naredila…
Hitre informacije
Otroška lesena gugalnica RoseOtroška lesena gugalnica Rose

Otroška lesena gugalnica Rose

Na zalogi
65,82 €
53,95 € brez DDV
Otroška lesena gugalnica je primerna tako za notranjo kot zunanjost. To je očarljivo in iz vsake sobe boste naredili posebno mesto.…