Ponujamo pestro izbiro gugalnic za vaš vrt, ki bodo poskrbele za zabavo in sprostitev cele družine. Naša ponudba zajema otroške gugalnice, vrtne gugalnice, viseče gugalni stoli, vrtne viseče mreže in štorkljina gnezda.

Gugalnice za otroke - igrajte se z otroki na naših gugalnicah za otroke, ki so varne in zabavne. Naši otroški gugalniki so izdelani iz kakovostnih materialov in so zasnovani z mislijo na varnost in udobje vaših otrok. Ponujamo različne sloge in barvne možnosti, ki ustrezajo okusu in željam vseh otrok.

Vrtne gugalnice - za odrasle nudimo stilske vrtne gugalnice, ki zagotavljajo udobno sedenje in sprostitev na svežem zraku. Naše vrtne gugalnice so izdelane iz trpežnih materialov in imajo stabilno konstrukcijo, kar zagotavlja varno in zanesljivo uporabo. Uživajte v mirnih trenutkih na naših udobnih gugalnicah, medtem ko se sproščate na vrtu.

Viseči gugalni stoli - Za ljubitelje sprostitve in počitka nudimo tudi viseče gugalne stole in vrtne viseče mreže, ki poskrbijo za edinstven občutek ugodja in sprostitve. Naši gugalni stoli in viseče mreže so izdelani iz kakovostnih materialov in so idealni za sprostitev po napornem dnevu.

Štorkljino gnezdo - Gugalnica štorkljino gnezdo je okrogla gugalnica na štirih vrveh za otroke in odrasle. Priročni napajalni kabli omogočajo, da gugalnico postavite kjerkoli na vrtu, igrišču, pa tudi v notranjih prostorih. Gugalnice tipa štorklja, ki so idealne za sprostitev na vrtu in prijetne trenutke z družino in prijatelji. Štorkljina gnezda so popoln dodatek vašemu vrtu ali terasi in vaši zunanjosti dodajo poseben pečat in čar.

Prebrskajte našo ponudbo vrtnih gugalnic in izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Z našimi kakovostnimi vrtnimi gugalnicami lahko uživate v prijetnih trenutkih sprostitve in zabave na vrtu s svojimi najdražjimi. Obiščite našo e-trgovino in odkrijte možnosti za zabavo in sprostitev na vrtu.

Hitre informacije
Vrtna gugalnica 170cm Beige

Vrtna gugalnica 170cm Beige

Na zalogi
114,78 €
94,08 € brez DDV
Vrtna gugalnica 170 cm bež barve je odličen dodatek za vsak vrt ali teraso, ki bo v vaš zunanji prostor prinesla zabavo, udobje in…
Hitre informacije
Vrtna gugalnica 170cm Grey

Vrtna gugalnica 170cm Grey

Na zalogi
114,78 €
94,08 € brez DDV
Vrtna gugalnica 170 cm sive barve je odličen dodatek za vsak vrt ali teraso, ki bo v vaš zunanji prostor prinesla zabavo, udobje in…
Hitre informacije
Vrtna gugalnica BLACK 170cm VrtVrtna gugalnica BLACK 170cm Vrt

Vrtna gugalnica BLACK 170cm Vrt

Na zalogi
121,90 €
99,92 € brez DDV
Nihanje je sproščujoče in poletni počitek na gugalnici ni napaka. Gugalnica bo vašemu vrtu dala neverjeten videz in hkrati obiskovalcem…