Kakovostno ogledalo je sestavni del vsakega gospodinjstva. Ko želite videti svoj super outfit, ustvariti čudovit make-up ali ko morate le optično povečati majhen prostor - ogledala so kot nalašč za vse to. Katero ogledalo iz naše ponudbe bo torej krasilo ravno vaš dom?
Samostojno stoječe ogledalo s prostorom za shranjevanje nakita ali kozmetike bo lep okras vaše garderobe, lepotnega kotička ali spalnice. Ogledalo ima praktične stranske obešalnike za obešanje ključev ali odlaganje kosa oblačila. Ogledalo ima spodaj prostor za shranjevanje - majhno polico in se lahko odpre - tu lahko skrijete vse potrebne malenkosti! Odlična je tudi za manjša stanovanja, saj prihrani prostor.
Majhno LED kozmetično ogledalo za mizo bo vaš dnevni spremljevalec pri ličenju in kozmetičnih tretmajih. Zahvaljujoč vgrajeni luči boste vedno popolno videli svojo kožo in tako preprečili neželene madeže in slabo nanesena ličila.

Ali pa vam je ljubše majhno praktično ogledalo za mizo s prostorom za shranjevanje nakita? Ogledalo je odpirljivo, z magnetnimi vrati, tako da zlahka skrijete vse potrebne malenkosti vedno takrat, ko jih ne uporabljate. In vaša miza bo vedno popolnoma pospravljena!

Viseče ogledalo s črnim okvirjem je odlična rešitev za majhen prostor in povsod tam, kjer ogledala ne morete namestiti drugam. Zahvaljujoč kavljem ga lahko varno pritrdite na vrata in ogledalo bo držalo! Izdelano je iz stekla, polistirena in kovine, zato ga lahko uporabljate tudi v kopalnici.

Hitre informacije Akcija -23%
Kozmetično LED ogledalo 15 cmKozmetično LED ogledalo 15 cm

Kozmetično LED ogledalo 15 cm

Na zalogi
17,18 € 22,27 €
14,08 € brez DDV
Kozmetično LED ogledalo je dvostransko in je uporaben pomočnik za vsako gospodinjstvo ali kozmetični salon. Idealno za ličenje, kozmetiko…
Hitre informacije
Zrcalo 160cm White VisumZrcalo 160cm White Visum

Zrcalo 160cm White Visum

Na zalogi
75,13 €
61,58 € brez DDV
160 cm visoko ogledalo v preprostem skandinavskem slogu se bo vklopilo v trenutne trende in se bo uskladilo z večino notranje opreme.
Hitre informacije
Zrcalo 149cm White CogitatioZrcalo 149cm White Cogitatio

Zrcalo 149cm White Cogitatio

Ni na zalogi
58,87 €
48,25 € brez DDV
149 cm visoko ogledalo v preprostem skandinavskem slogu se bo vklopilo v trenutne trende in se bo uskladilo z večino notranje opreme.
Hitre informacije
Ogledalo 160cm White LignumOgledalo 160cm White Lignum

Ogledalo 160cm White Lignum

Ni na zalogi
65,98 €
54,08 € brez DDV
160 cm visoko ogledalo v preprostem skandinavskem slogu se bo vklopilo v trenutne trende in se bo uskladilo z večino notranje opreme.