Vaše naročilo z blagom na zalogi dostavimo naslednji danIzbirajte iz naše široke ponudbe visokokakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vam bodo pomagali izboljšati kakovost življenja in olajšali opravljanje vaših najljubših dejavnosti. Pri prevzemu naročila naredimo vse, da boste lahko naslednji dan uživali v izdelku, zato vsako naročilo skrbno obravnavamo in pristopimo tako, da boste v njegovi vsebini čim prej uživali v udobju svojega doma.

Smo pooblaščeni prodajalec blagovne znamke LAUNCH

V letu 2022 smo postali pooblaščeni trgovec za blagovno znamko LAUNCH. V naši ponudbi boste našli s strani kupcev preverjene izdelke, npr. samodiagnostika za profesionalce, ampak tudi samodiagnostika, zahvaljujoč kateri lahko tudi sami postanete mehanik na cesti.

Usposobljen garancijski in pogarancijski servis strojev in orodij

Za naše kupce želimo le najboljše, zato za izdelke, kupljene v naši trgovini, poskrbimo po najboljših močeh. Naši sodelavci bodo poskrbeli, da boste imeli vse, kar potrebujete za servis strojev in orodij. Ni vam treba iskati pomoči pri zunanjih podjetjih, naša podpora vam bo svetovala in posredovala vse informacije za uspešno vodenje.

Priročni zahtevki s spletnim sledenjemAli ne marate iskati po e-pošti sporočila, ki jih morate videti zdaj? Našli smo rešitev za naše stranke in prenovili inovativen in sodoben sistem, ki bo zagotovil udobno obravnavo morebitnih reklamacij, odstopov ali neskladij, povezanih z naročilom. Do sistema lahko preprosto dostopate s št. naročilo in e-mail, preko katerega boste komunicirali. Vse informacije boste našli na enem mestu, skupaj z izpiski našega škodnega centra, ki za vaš primer poskrbi po najboljših močeh.