Vrtno pohištvo

Osvežite svoj vrt z elegantnim vrtnim pohištvom po ugodnih cenah. Tu boste našli vrtno mizo s stoli, praktičen senčnik s stojalom - primeren ne le za vrt, temveč tudi za balkon ali teraso. Vaši najmlajši se bodo na vrtu zabavali z novo otroško gugalnico. Medtem se lahko sprostite na udobnem vrtnem stolu in uživate vsak dan na svojem čudovitem vrtu.

Vrtne mize

Vrtne mize so ustvarjene posebej za uporabo na prostem. Majhna zložljiva vrtna mizica je odlična kot stranska mizica za malenkosti ali za zabavo v dvoje na balkonu ali terasi. Velika zložljiva miza bo služila za pogostitev gostov na žaru - k njej lahko kupite tudi gostinske zložljive klopi! Lahko pa takoj izberete celoten komplet mize in klopi za zunanjo uporabo.  

Vrtni stoli

Za udobno sedenje na vrtu ali terasi si zagotovite praktične zunanje stole. Komplet z dvema naslonjačema je kot nalašč za uživanje v poletnih pijačah v dvoje, fotelj Poltrona pa je najboljša rešitev za branje knjige ob dolgih poletnih večerih. 

Vrtni ležalniki 

Za nemoteno sprostitev na vrtu so odlični vrtni ležalniki! Lesene ležalnike boste cenili tudi na izletih k vodi in na plažo, saj so zložljivi in jih lahko spravite v prtljažnik avtomobila. Za razkošno sprostitev so idealni naslanjači s senčnikom, tako da vas ne bo motilo niti neposredno sonce, saj se boste brezskrbno sončili in sproščali.  

Senčniki 

Zaščita pred ostrim soncem in prostor v senci, kjer se lahko v vročih dneh ohladite - samo pod senčnikom! Vrtni senčnik ustvarja prijetno senco, v naši trgovini pa boste našli veliko barv, ki bodo ustrezale vašemu vrtu. Priložen mora biti tudi kakovosten podstavek, ki zanesljivo drži senčnik na mestu tudi v močnem vetru. 

Gugalnice

Zabava za mlade in stare - na gugalnici! Za vaše najmlajše imamo varne lesene gugalnice, ki jih bodo zabavale več ur. Za najmlajše izberite leseno gugalnico s podporno konstrukcijo, za večje pa gugalnico Štorkljino gnezdo. 

Če se želite na vrtu zares sprostiti, bosta viseča mreža ali gugalni stol popolna za sprostitev.

Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -9%
Vrtna viseča mreža Beige Monaco SummerVrtna viseča mreža Beige Monaco Summer

Vrtna viseča mreža Beige Monaco Summer

Na zalogi
42,60 € 46,67 €
34,92 € brez DDV
Udobna in velika vrtna viseča mreža Beige Monaco Summer vas bo sprostila na vrtu ali terasi, saj lahko uživate v soncu, kjerkoli želite.
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -17%
Viseča mreža XXL Blue/ Yellow

Viseča mreža XXL Blue/ Yellow

Na zalogi
15,15 € 18,20 €
12,42 € brez DDV
Udobna in velika vrtna viseča mreža XXL bo poskrbela za prijetnejše sproščanje na vrtu ali terasi, s svojo ljubljeno osebo pa boste lahko…
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -9% Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo iz ratana ARIESVrtno pohištvo iz ratana ARIES

Vrtno pohištvo iz ratana ARIES

Na zalogi
203,23 € 223,57 €
166,58 € brez DDV
Vrtno pohištvo iz ratana je razkošen dodatek za vsak vrt ali teraso. Privoščite si popolno sprostitev z elegantno garnituro pohištva iz…
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -11% Vrtno pohištvo
Vrtno pohištvo Dorado AntracitVrtno pohištvo Dorado Antracit

Vrtno pohištvo Dorado Antracit

Na zalogi
81,23 € 91,40 €
66,58 € brez DDV
Zložljiva vrtna garnitura je popoln dodatek za vsak vrt ali teraso. Privoščite si popolno sprostitev z elegantnim kompletom.
Hitre informacije Poletna razprodaja
Vrtni zložljivi senčnik bež 350 cmVrtni zložljivi senčnik bež 350 cm

Vrtni zložljivi senčnik bež 350 cm

Ni na zalogi
96,48 €
79,08 € brez DDV
Vrtni senčnik s stojalom 350 cm je odlična zaščita pred soncem. Uporabljate ga lahko kot senčnik na terasi ali vrtu.
Hitre informacije Poletna razprodaja
Sončnik za plažo balkonski 160cm limonaSončnik za plažo balkonski 160cm limona

Sončnik za plažo balkonski 160cm limona

Ni na zalogi
15,15 €
12,42 € brez DDV
Balkonski sončnik za plažo velikosti 160 cm je odličen dodatek za plažo, k vodi, za balkon ali teraso, ki vam bo nudil učinkovito zaščito…