Vrtni paviljoni sodijo med zelo priljubljene konstrukcije. Primerni so za vsak vrt, kjer vam bodo ustvarili prijetno senco in vas hkrati zaščitili pred morebitnim dežjem ali močnim soncem. V paviljonu lahko uživate na zabavi, peki na žaru, poroki, rojstnodnevni zabavi ali pa se sprostite z družino.

Vrtni paviljon zelene barve je eleganten in ne bodeloval moteče na vašem vrtu. Ima velika panoramska okna, tako da v notranjost pride dovolj svetlobe, zaradi trdne konstrukcije pa bo zdržal tudi v slabem vremenu. Paviljon lahko uporabljate s stranskimi stenami ali brez njih.

Iščete elegantno in fino konstrukcijo za ustvarjanje romantičnega vzdušja, na primer tik ob vrtnem ribniku? Vrtni paviljon je prava rešitev. Ščitil vas bo pred soncem in rahlim dežjem, zahvaljujoč odprtim stranskim stenam pa lahko pod njim na primer pečete na žaru.

Da vas in vaše goste zaščiti pred nezaželenimi nadležnimi insekti – muhami, sršeni, komarji ali osi, ne pozabite na zaščitno mrežo proti komarjem. Fina mrežica zagotavlja učinkovito zaščito pred mrčesom in hkrati prepušča v notranjost dovolj dnevne svetlobe.

Za pritrditev nog paviljona uporabite posebne uteži, ki bodo držale paviljon na tleh tudi ob močnejšem vetru. Tako vam paviljona ne bo treba hitro zložiti, tudi če vam vreme ni naklonjeno.