Vrtna tehnika

Vrtna tehnika vam pomaga pri delu na vrtu in tako ne boste več porabili dolge ure za vzdrževanje eksteriera vašega doma.

Vrtni razpršilniki

Za škropljenje dreves in rastlin je dobro imeti primeren vrtni razpršinik. Za ročno škropljenje manjših površin in manjših rastlin ali za škropljenje v zaprtih prostorih je primeren ročni razpršilnik z regulatorjem tlaka. Za škropljenje celotnega vrta, večjih površin ter velikih dreves in rastlin je primeren 18-litrski razpršilnik GEKO. Zahvaljujoč pasovom si lahko pršilnik namestite na hrbet in si ogledate, kako nenadoma prehaja iz roke v roko!

Vrtne cevi

Za zadostno namakanje vrta potrebujete vrtno cev! 50-metrska ojačana cev doseže vsak kotiček vrta, ima visoko stopnjo odpornosti proti vremenskim vplivom in posebno notranjo obdelavo, ki preprečuje nastajanje alg. 

Za podaljševanje, popravilo in povezovanje več cevi potrebujete cevne spojke. Če želite ustvariti popoln zalivalni sistem, izberite komplet za namakalni sistem z dodatno šobo, ki je odličen tudi za osvežitev v poletnih dneh!

Visokotlačni čistilci

Čistijo vse kotičke dvorišča in nedostopna mesta - strehe, fasade ali industrijska območja. Bencinski visokotlačni čistilnik lahko uporabljate tudi tam, kjer ni dostopa do električnega omrežja! Je kompakten, učinkovit in praktičen, zahvaljujoč štirim nastavljivim šobam lahko očistite vse do zadnje podrobnosti!

Sesalci

Sesalci za  na vsako“príložnost”! Posesajte  si avto s učinkovitim ciklonski ročnim sesalcem  za avtomobile s filtrom HEPA. Sesalnik lahko priključite v 12V vtičnico v avtomobilu.

25-litrski sesalnik z močjo 1800 W je odličen za suho in mokro sesanje, tudi za industrijske namene. Sesalnik ima kolesa, zato ga je enostavno prenašati, poleg sesanja pa lahko tudi piha zrak - za odstranjevanje umazanije na težko dostopnih mestih. Za sesanje pepela iz kaminov, žarov in peči bo sesalnik za pepel vaš novi pomočnik.

Vrtne škarje

Z visokokakovostnimi vrtnimi škarjami obrežite vse grme, drevesa in lesnate rastline na vrtu. Profesionalne vrtne škarje so idealne za obrezovanje srednje velikih vej in grmovja, tudi na višjih drevesih. Z električnimi škarjami za živo mejo lahko preprosto in brez napora obrežete živo mejo, odstranite suhe in stare veje ter ji podarite nov, svež videz.

Motorne žage 

Tam kje škarje ne sežejo, pridejo na vrsto motorne žage. Z njimi lahko odžagate veje enostavno nažagate drva na manjše kose. S bencinsko motorno žago John Gardener razžagate katerikoli drevo hitro in varno.

Črpalke in cevi

Črpalke in cevi se lahko uporabljajo v vsakem domu. Za črpanje čiste vode, greznic in odpadne vode je primerna potopna črpalka TA511 z 10 m priložene cevi. 

Za odstranjevanje večjih odpadkov posezite po potopni črpalki z drobilnikom