Na vrtu ustvarite oazo miru, izboljšajte otroško igrišče, klepetajte s prijatelji na terasi in pripravite dobro hrano na žaru. Ne glede na to, ali iščete vrtni šotor, šotor za zabavo, otroški trampolin, senčnik ali nov žar, boste v naši ponudbi vrtnega pohištva zagotovo našli nekaj zase.

Hitre informacije
Komplet posode za kampiranje za 4-5 oseboKomplet posode za kampiranje za 4-5 osebo

Komplet posode za kampiranje za 4-5 osebo

Ni na zalogi
90,22 €
73,95 € brez DDV
Kemping posoda za kampiranje za 4-5 osebo vključuje vse kar potrebujete za kampiranje zunaj. Komplet za kampiranje je odporen na udarce in…

Kako gojiti avokado

Kako gojiti avokado

Govori se da za konzumacijo nekaterih živil morate dozoreti. Podobno je pri avokadu. Ko enkrat vzljubite njegovo okus, vaša glavna jed in priloga pridobi dodano vrednosti. V današnjem članku si pogledamo, kako gojiti avokado v domačem okolju.


Kako saditi jagode

Kako saditi jagode

Polne antioksidantov, priljubljene zaradi svojega tipičnega vonja in okusa. Jagode so med sadjem po priljubljenosti zelo visoko tudi zaradi kvalitetnih sadežev in jih lahko gojite v domačem okolju. Kdaj je pravilni čas za sajenje jago in kako gojite to zdravo sadje?


Kako saditi kolerabo

Kako saditi kolerabo

Je zdrava, ima malo kalorij in primerna ne le za domače juhe ampak tudi za hladne jedi.  Z našimi praktičnimi nasveti jo  lahko brez veliko truda gojite tudi na svojem vrtu. Naš vodič bo razkril, kako dobiti “sočno”  kolerabo, kdaj jo posaditi in na kaj biti pozoren.