Naredite iz vašega vrta oazo miru, izboljšajte otrokom njihovo igrišče, poklepetajte s prijatelji na terasi in specite dober obrok na žaru. Ne glede na to, ali iščete vrtni paviljon, šotor za zabave, senčnik ali nov žar, boste zagotovo izbrali iz naše ponudbe vrtnega pohištva. Spremenite svoj vrt v raj z našo obsežno ponudbo vrtnega pohištva, orodja, namakanja in dodatkov. Ne glede na to, ali iščete udobno vrtno pohištvo za sprostitev, praktična orodja za vzdrževanje vrta, učinkovite namakalne sisteme za vaše rastline ali rešitve za zaščito pred škodljivci in krti.

Nekaj iz našega asortimana za vaš vrt

Vrtno pohištvo:

Namakanje:

Zaščita vrta:

Obiščite našo e-trgovino in odkrijte vse, kar potrebujete za vaš sanjski vrt!

Hitre informacije
Plinski gorilnik do 1700 °C + 4 kartušePlinski gorilnik do 1700 °C + 4 kartuše

Plinski gorilnik do 1700 °C + 4 kartuše

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Ni na zalogi
14,24 €
11,67 € brez DDV
Plinski gorilnik + 4 polnjenja kartuša je praktičen pripomoček za potovanja. Plinski gorilnik s piezo vžigom na kartuše lahko koristiti v…

Kako gojiti avokado

Kako gojiti avokado

Govori se da za konzumacijo nekaterih živil morate dozoreti. Podobno je pri avokadu. Ko enkrat vzljubite njegovo okus, vaša glavna jed in priloga pridobi dodano vrednosti. V današnjem članku si pogledamo, kako gojiti avokado v domačem okolju.


Kako saditi jagode

Kako saditi jagode

Polne antioksidantov, priljubljene zaradi svojega tipičnega vonja in okusa. Jagode so med sadjem po priljubljenosti zelo visoko tudi zaradi kvalitetnih sadežev in jih lahko gojite v domačem okolju. Kdaj je pravilni čas za sajenje jago in kako gojite to zdravo sadje?


Kako saditi kolerabo

Kako saditi kolerabo

Je zdrava, ima malo kalorij in primerna ne le za domače juhe ampak tudi za hladne jedi.  Z našimi praktičnimi nasveti jo  lahko brez veliko truda gojite tudi na svojem vrtu. Naš vodič bo razkril, kako dobiti “sočno”  kolerabo, kdaj jo posaditi in na kaj biti pozoren.