Risanje in slikanje spodbujata otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Slikarski komplet spodbuja zdrav razvoj otroka. Razvija domišljijo, vadi fino motoriko, pomirja, je sredstvo za izražanje čustev in dviguje samozavest. Pri risanju se seveda spodbuja otrokova domišljija, lahko vadi roko za pisanje, pomaga mu, da se umiri in izrazi svoje želje in hrepenenja. Otroku bo omogočilo, da bo spodbujal koncentracijo, potrpežljivost in vztrajnost.

Komplet za risanje v kovčku je kot nalašč za začetek umetniške kariere vašega malčka. Kompleti so funkcionalni in sestavljeni iz različnega števila kosov. Najmanjši imajo le 42 kosov, največji pa ne bodo vsebovali niti več kot 250 kosov. Komplet običajno vsebuje barvice, barvne svinčnike, tanke in debele markerje, akvarelne, in tempera ter orodja, kot so čopiči, ostilec, radirka, svinčnik, lepilo, škarje in posoda za vodo. Veliko število elementov omogoča uresničitev vseh ustvarjalnih zamisli. S takšnim kompletom lahko otroci zlahka ustvarijo tudi najzahtevnejše umetniško delo.

Zaradi namestitve v kovček je shranjevanje in prenašanje enostavno. Embalaža poleg tega ščiti vsebino pred poškodbami. Posamezni predali omogočajo enostaven dostop do risalnih pripomočkov in skrbijo za urejenost. Vsak element ima svoje mesto. Ta večnamenski komplet je idealen tudi kot darilo za otroke od tretjega leta dalje. Odličen način preživljanja prostega časa za otroke in odrasle.

Barvice in barvni svinčniki imajo bogate barve, flomastri pa se ne izsušijo. Komplet je primeren za uporabo doma, pa tudi za uporabo na tečajih fokusiranja.


To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

Uporabne igrače za zdrav razvoj otroka. Če razmišljate o primernem darilu za otroka, je umetniški ustvarjalni komplet s kompletnimi dodatki kot so: barvice, markerji, akvareli, tempera barve, čopiči, barvice, voščene barvice prava rešitev. Kakšne so prednosti nakupa umetniškega kompleta za otroke?