Imamo odlično novico za strastne in manj izkušene pridelovalce. Tople grede so nenadomestljiv pripomoček vsakega vrtnarja in ljubitelja rastlin. Ne glede na vreme lahko svoje pridelke zaščitite pred mrazom ali vetrom in pospešite njihovo rast. Topla gred ali drugače mini rastlinjak ponuja možnost gojenja različnih poljščin in cvetja tudi na majhnem vrtu. Tako lahko pridelate svoj pridelek v ekološki kakovosti v vseh pogojih. Tople grede ustvarjajo nadzorovano okolje, ki je idealno za rast rastlin. Z možnostjo nadzora temperature in vlažnosti lahko ustvarite pogoje, v katerih se vaše rastline najbolje počutijo.

Da bi se lažje odločili za najboljšega, vam predstavljamo našo široko ponudbo kakovostnih toplih gred.

Prednosti naših toplih gred:

  • Optimalni podnebni pogoji: Naše tople grede ustvarjajo idealno okolje za rastline, ki jim omogočajo, da uspevajo pri optimalni temperaturi, vlažnosti in svetlobnih pogojih.
  • Zaščita pred škodljivci in neugodnim vremenom: Z našimi toplimi gredami lahko zaščitite svoje pridelke pred nezaželenimi škodljivci, vetrom, dežjem in drugimi neugodnimi vremenskimi vplivi.
  • Izbira materialov in konstrukcije: Nudimo tople gredi izdelani iz trpežnih materialov s poudarkom na kvaliteti konstrukcije. Na ta način zagotavljamo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost naših izdelkov.
  • Različne velikosti in dizajni: Verjamemo, da je vsak vrt edinstven. Zato ponujamo različne velikosti in dizajne toplih gred, ki ustrezajo vašim individualnim potrebam in željam.
  • Enostavna namestitev in vzdrževanje: Naše tople grede so zasnovane tako, da imajo v mislih enostavno namestitev in minimalno vzdrževanje. To pomeni manj skrbi in več časa za uživanje na vrtu.
Hitre informacije + Darilo
Vrtni rastlinjak - topla greda 120x62x60cmVrtni rastlinjak - topla greda 120x62x60cm

Vrtni rastlinjak - topla greda 120x62x60cm

Na zalogi
20,23 €
16,58 € brez DDV
Vrtni rastlinjak - topla greda dimenzij 120x62x60 cm. Jeklena konstrukcija in večslojna PE folija ojačana s PP trakom zagotavljata…

Gojenje v rastlinjaku za začetnike

Gojenje v rastlinjaku za začetnike

Kompleten vodnik za gojenje v rastlinjaku- Kako začeti gojiti zelenjavo?

 Ste že izbrali rastlinjak iz stekla ali folije? Če še ne, najdete v naslednjih korakih številne koristne nasvete za pravilno izbiro izdelka za vas