Doma si zagotovite svoje kraljestvo. Z toaletno mizico lahko ustvarite kotiček, ki je namenjen samo vam. Izbirate lahko med različnimi slogi in barvami, da najdete tisto, ki ustreza vašemu domu.

Kako si izbrati toaletno mizico?

Pri izbiri toaletne mizice se prepričajte o namenu njene uporabe. Pomemben element je tudi oblikovanje. Pogost del toaletne mizice je ogledalo, ki je običajno vgrajeno v mizico.

Pri izbiri toaletne mizice ne pozabite na predale in predalčke, v katerih hranite kozmetiko, parfume ali ogrlice.

Za toaletno mizico potrebujete tudi udoben stol, najbolje taburet, vendar pazite na njegovo višino. Nekaterim toaletnim mizicam je priložen stolček, pri drugih si ga morate izbrati sami. Stoli imajo svoj prostor za shranjevanje, obstajajo pa tudi stoli brez prostora za shranjevanje.

Prednost dajte stranski mizici z osvetljenim ogledalom - osvetlitev je del mizico. Takšna toaletna mizica je primerna tudi za temnejši del sobe

Funkcionalnost mizice

V vsakem primeru poiščite mizo, ki ima vsaj 1 ali 2 predala in drug prostor za shranjevanje. Toaletna mizica brez teh dodatkov izgubi na pomenu.

Velikost toaletne mizice

Pri izbiri prostora izmerite vašo sobo. Na izbiro imate ne samo manjše ampak tudi večje mizice, ki pašejo v večje sobe. Nekatere mizice lahko postavite tudi v kote.

Materiali

Okraski se morajo ujemati z materialom, uporabljenim v sobi. Če imate v sobi les, poskusite poseči po lesenih alternativah. Les ni le brezčasen in trpežen, temveč tudi najvišje kakovosti. Tudi po več letih bo videti kot nov.

Če pa imate raje vintage, classic ali kakšno drugo ultra moderno različico (na primer FOXIGY), lahko vedno izbirate med številnimi možnostmi. Nekatere toaletne mizice imajo tudi žametne dodatke. 

Hitre informacije Toaletne mize
Toaletna mizica s LED ogledalom Vanessa WhiteToaletna mizica s LED ogledalom Vanessa White

Toaletna mizica s LED ogledalom Vanessa White

Ni na zalogi
242,82 €
199,03 € brez DDV
Toaletna mizica s prostorno komodo bo uresničila vaše sanje o lastnem kozmetičnem kotičku z velikim ogledalom LED in prostorom za…
Hitre informacije Toaletne mize
Toaletna mizica s LED ogledalom Nicole WhiteToaletna mizica s LED ogledalom Nicole White

Toaletna mizica s LED ogledalom Nicole White

Ni na zalogi
263,15 €
215,70 € brez DDV
Toaletna mizica s prostorno komodo bo uresničila vaše sanje o lastnem kozmetičnem kotičku z velikim ogledalom LED in prostorom za…