Z našimi kvalitetnimi stoli lahko udobno sedite pri delu, v kuhinji ali med sproščanjem v dnevni sobi! V naši ponudbi so jedilni stoli, pisarniški stoli ter fotelji in tabureti.

Jedilni stoli

Na kvalitetnih jedilnih stolih lahko skupaj uživate v prijetni večerji. Oblazinjeni žametni stoli združujejo udobje in eleganco. Izkoristite našo promocijo in izberite žametne stole 3+1!

Če iščete moderen slog, posezite po stolih v skandinavskem slogu, ki jih lahko pri nas dobite tudi v cenovno ugodnem paketu - 3+1 stoli gratis.

Pisarniški stoli

Za delo za računalnikom ali igranje računalniških iger je kvaliteten pisarniški stol vedno nujen! Za ljubitelje računalniških iger imamo odlične ergonomske igralne stole, ki vam tudi po večurnem igranju ne bodo povzročali bolečin v hrbtu.

Za dizajnersko domačo pisarno lahko izberete enega od naših pisarniških stolov z minimalističnim dizajnom in udobnim oblazinjenjem. Za pravilno sedenje in zdravje hrbtenice je priporočljivo uporabljati ergonomsko oblikovane pisarniške stole.

Fotelji in tabureti

Kaj je lepšega kot sprostitev po dolgem dnevu v svojem fotelju s taburejem? V naši spletni trgovini boste našli lepo oblikovane izdelke. Dvignite si noge in se sprostite na udobnem taburetu.

Izkoristite vsak košček prostora in izberite stolček s praktično košaro za shranjevanje. V trenutkih sprostitve lahko uživate tudi na praktičnem fotelju s prostorom za shranjevanje ali v gugalniku.

Hitre informacije
Naslonjač Tenebris WALNUTNaslonjač Tenebris WALNUT

Naslonjač Tenebris WALNUT

Ni na zalogi
84,28 €
69,08 € brez DDV
Fotelj Tenebris vam zagotavlja maksimalno udobje in eleganten dom.
Hitre informacije
Naslonjač Tenebris WHITENaslonjač Tenebris WHITE

Naslonjač Tenebris WHITE

Ni na zalogi
84,28 €
69,08 € brez DDV
Fotelj Tenebris vam zagotavlja maksimalno udobje in eleganten dom.