Vrtne šotore z jekleno konstrukcijo imenujemo tudi "party šotor"! Odlične so za festivale, koncerte, trge, poroke...pa tudi za razne zasebne in družabne dogodke. Zaradi debele jeklene konstrukcije so odporne na vremenske vplive, debelina sten pa zagotavlja vodotesnost in zaščito pred vremenskimi vplivi. Šotori so primerni tudi kot začasna zgradba - na primer za ustvarjanje kratkotrajnega skladišča predmetov.

Party šotor za jekleno konstrukcijo deluje razkošno, nudi zatočišče velikemu številu vaših gostov in vas ščiti pred sončno vročino ali dežjem podnevi in ​​pred nočnim mrazom zvečer. V šotor lahko postavite tudi plinske grelnike in videli boste, kakšno prijetno okolje lahko ustvarite zase in za svoje prijatelje – ne glede na to, kaj se dogaja zunaj!
Stranske stene so odstranljive, vhod se odpira z zadrgo, zahvaljujoč velikim panoramskim oknom pa imate zagotovljeno dovolj dnevne svetlobe in svetlosti v celotnem prostoru šotora. Šotori imajo odlično akustično izolacijo, tako da hrup ne pride ven niti v primeru največje zabave.