Uživajte v posedanju na vrtu ali terasi s senčnikom! Senčnik ustvarja prijetno senco in hlajenje ter vas ščiti tudi pred rahlim poletnim dežjem. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi velikostmi, oblikami in barvami. Poleg senčnikov boste našli tudi praktična kritja za vrtne pripomočke.

Senčniki

Za prijetno sprostitev in nekoliko nenavaden dodatek na vašem vrtu ali terasi posezite po tem nepogrešljivem rdečem senčniku! Če iščete bolj umirjeno obliko, izberite temno zeleno ali bež barvo, lahko pa izberete tudi kakšno drugo subtilno barvo iz naše ponudbe.

Za stabilnost senčnika potrebujete tudi kakovostno stojalo - podlago, ki bo celotno konstrukcijo obdržala tudi v močnejšem vetru. Izberite na primer stojalo, ki ga lahko napolnite z vodo, ali stojalo z utežjo, ki ga napolnite z vodo, gramozom ali peskom.

Za pokritje večjega dela terase je odlična rešitev vrtna ponjava - "senčnik", ki ima v vsakem vogalu oko za pritrditev. Pokrila bo celotno območje za sprostitev in poskrbela, da se boste počutili, kot da ste na počitnicah!

Kritje za vrtne pripomočke

Ob slabem vremenu potrebujete zaščito za vrtne pripomočke, da vam bodo varno služili dolga leta. S praktičnim pokrovom za senčnik zaščitite svojo konstrukcijo pred umazanijo in morebitnimi poškodbami zaradi močnega vetra.

Vašo najljubšo gugalnico bo pokrivalo ščitilo pred umazanijo, vetrom, dežjem in mrazom, pokrivala pa lahko uporabljate vse leto! Seveda je na voljo tudi zaščitna prevleka za žar, zato boste v poletnem žaru uživali več sezon!

Hitre informacije Akcija -23%
Stojalo za sončnik 40x40cmStojalo za sončnik 40x40cm

Stojalo za sončnik 40x40cm

Na zalogi
20,23 € 26,33 €
16,58 € brez DDV
Stojalo za sončnik 40x40cm je idealen pripomoček za vse, ki želite imeti svoj senčnik stabilno in varno pritrjen.
Hitre informacije Sončniki
Vrtni senčnik 350cm GREY TrabemVrtni senčnik 350cm GREY Trabem

Vrtni senčnik 350cm GREY Trabem

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
116,82 €
95,75 € brez DDV
Vrtni senčnik je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi na vsak vrt ali teraso. Ustvarite svoj prostor za…
Hitre informacije
Vrtna tenda 5x5m bežVrtna tenda 5x5m bež

Vrtna tenda 5x5m bež

Pričakujemo
67,41 €
55,25 € brez DDV
Vrtna tenda 5x5m proti soncu je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi k vsakemu vrtu ali terasi.
Hitre informacije
Vrtni senčnik 4x3m bežVrtni senčnik 4x3m bež

Vrtni senčnik 4x3m bež

Pričakujemo
38,64 €
31,67 € brez DDV
Vrtna senčnik 4x3 m je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi na vsak vrt ali teraso.