Uživajte v posedanju na vrtu ali terasi s senčnikom! Senčnik ustvarja prijetno senco in hlajenje ter vas ščiti tudi pred rahlim poletnim dežjem. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi velikostmi, oblikami in barvami. Poleg senčnikov boste našli tudi praktična kritja za vrtne pripomočke.

Senčniki

Za prijetno sprostitev in nekoliko nenavaden dodatek na vašem vrtu ali terasi posezite po tem nepogrešljivem rdečem senčniku! Če iščete bolj umirjeno obliko, izberite temno zeleno ali bež barvo, lahko pa izberete tudi kakšno drugo subtilno barvo iz naše ponudbe.

Za stabilnost senčnika potrebujete tudi kakovostno stojalo - podlago, ki bo celotno konstrukcijo obdržala tudi v močnejšem vetru. Izberite na primer stojalo, ki ga lahko napolnite z vodo, ali stojalo z utežjo, ki ga napolnite z vodo, gramozom ali peskom.

Za pokritje večjega dela terase je odlična rešitev vrtna ponjava - "senčnik", ki ima v vsakem vogalu oko za pritrditev. Pokrila bo celotno območje za sprostitev in poskrbela, da se boste počutili, kot da ste na počitnicah!

Kritje za vrtne pripomočke

Ob slabem vremenu potrebujete zaščito za vrtne pripomočke, da vam bodo varno služili dolga leta. S praktičnim pokrovom za senčnik zaščitite svojo konstrukcijo pred umazanijo in morebitnimi poškodbami zaradi močnega vetra.

Vašo najljubšo gugalnico bo pokrivalo ščitilo pred umazanijo, vetrom, dežjem in mrazom, pokrivala pa lahko uporabljate vse leto! Seveda je na voljo tudi zaščitna prevleka za žar, zato boste v poletnem žaru uživali več sezon!

Hitre informacije Sončniki
Vrtni senčnik 350cm BEIGE TrabemVrtni senčnik 350cm BEIGE Trabem

Vrtni senčnik 350cm BEIGE Trabem

Na zalogi
110,82 €
90,84 € brez DDV
Vrtni senčnik je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi na vsak vrt ali teraso. Ustvarite si svoj prostor za…
Hitre informacije
Sončnik za plažo balkonski 160cm melonaSončnik za plažo balkonski 160cm melona

Sončnik za plažo balkonski 160cm melona

Ni na zalogi
15,16 €
12,43 € brez DDV
Balkonski sončnik za plažo velikosti 160 cm je odličen dodatek za plažo, k vodi, za balkon ali teraso, ki vam bo nudil učinkovito zaščito…
Hitre informacije Sončniki
Vrtni senčnik 350cm GREY TrabemVrtni senčnik 350cm GREY Trabem

Vrtni senčnik 350cm GREY Trabem

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Ni na zalogi
116,82 €
95,75 € brez DDV
Vrtni senčnik je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi na vsak vrt ali teraso. Ustvarite svoj prostor za…
Hitre informacije Sončniki
Vrtni senčnik 350cm GREEN TrabemVrtni senčnik 350cm GREEN Trabem

Vrtni senčnik 350cm GREEN Trabem

Ni na zalogi
116,82 €
95,75 € brez DDV
Vrtni senčnik je idealna zaščita pred soncem in dežjem. Popolna zaščita, ki sodi na vsak vrt ali teraso. Ustvarite si svoj prostor za…
Hitre informacije
Vrtni zložljivi senčnik bež 350 cmVrtni zložljivi senčnik bež 350 cm

Vrtni zložljivi senčnik bež 350 cm

Ni na zalogi
96,48 €
79,08 € brez DDV
Vrtni senčnik s stojalom 350 cm je odlična zaščita pred soncem. Uporabljate ga lahko kot senčnik na terasi ali vrtu.