Praskalniki za mačke so nujna oprema za vsako gospodinjstvo s tem ljubljenčkom! Praskalnik boste cenili vedno takrat, ko bo vaša mucka potrebovala več dražljajev in aktivnosti.

Rada bo plezala po praskalniku, se igrala z igračami, pritrjenimi na gumico, praskala s kremplji in se pretegovala. Ali pa pride sem preprosto počivati.

Mačji praskalnik za mačke vseh starosti - od mucka do odrasle mačke - ima praktično lestev, da lahko tudi manjša mucka pride gor, udobno ležišče in toliko različnih ploščadi in visečih igrač za zabavo!

Praskalnik bo tudi dizajnerska alternativa za vsak sodoben dom. Zahvaljujoč prijetnemu videzu ne bo deloval moteče, hkrati pa bo vašemu ljubljenčku ustvaril prostor za sprostitev in zabavo.

Za manjše prostore ali za manjše živali bo primerna izbira manjši praskalnik. Tudi majhne mucke bodo uživale na njem. Samoumevnost so površina za praskanje, mehko počivališče in viseče igrače.

Če je vaša mačka res aktivno bitje, ji poleg praskalnika priskrbite tudi igralni tunel. Rada ga bo uporabljala kot skrivališče ali kot še eno "plezalo".

Hitre informacije
Prskalnik za mačke 55,5cm ShamPrskalnik za mačke 55,5cm Sham

Prskalnik za mačke 55,5cm Sham

Pričakujemo
22,27 €
18,25 € brez DDV
Praskalnik za mačke s hišico in počivališčem je odlična rešitev za zaščito vašega pohištva, hkrati pa vašemu ljubljenčku zagotavlja…