Ponjava  je odličen pripomoček s katerim boste  vse svoje predmete ohranili suhe in varne pred neugodnimi vremenskimi razmerami. Z našimi ponjavami lahko zaščitite svoj avtomobil, blago, bazen, gradnjo v teku, peskovnik, vrtno pohištvo ali kar koli drugega pred dežjem, snegom ali celo soncem in nepredvidljivim vremenom.  Naše ponjave ( in ponjave so na voljo v različnih gramaturah, zato lahko preprosto izberete pravo ponjavo po svojih željah. Poleg tega imamo naše  ponjave na zalogi, zato je dobava res hitra.

Lastnosti

  • Ponjave so po celotni površini opremelje s praktičnimi luknjami.. 
  • Naše ponjave imajo odlične zaščitne lastnosti pred dežjem, soncem in vetrom. 
  • Vsaka ponjava ima potrebne rinke, da jo lahko trdno pritrdite, kamor koli želite. 
  • Ponjave ponujamo v različnih  velikostih, kar vam omogoča različne možnosti za prekrivanje česarkoli.

45 G/M2 MODRA  

Nepremočljive ponjave z maso 45 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

75 G/M2 MODRA

Nepremočljive ponjave z maso 75 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

130 G/M2 ZELENO - SREBRNA

Nepremočljive ponjave z maso 130 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

130 G/M2 SREBRNO - ZELENA

Nepremočljive ponjave z maso 130 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

200 G/M2 SREBRNA

Nepremočljive ponjave z maso 200 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

210 G/M2 SREBRNO-RJAVA

Nepremočljive ponjave z maso 210 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

260 G/M2 SREBRNO-ČRNA

Nepremočljive ponjave z maso 260 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

260 G/M2 SREBRNA

Nepremočljive ponjave z maso 260 g/m2 so izdelane iz polipropilena. Ponjave so opremljene z aluminijastimi rinkami, ki so med seboj oddaljene 1 m in služijo za pritrditev in boljšo pritrditev ponjave.

Prednosti

  • Ena največjih prednosti ponjav  je zaščita pred sončno svetlobo. Ponjave in ponjave zagotavljajo prijeten prostor v senci, v katerem se lahko ohladite in sprostite. Poleg tega vam omogočajo, da zunanji prostor uporabljate tudi v primeru rahlega dežja ali poletne nevihte, ko bi sicer morali teraso ali vrt zapreti.
  • Poleg zaščite pred soncem ponjave in ponjave zagotavljajo tudi zaščito pred dežjem, vetrom in drugimi neugodnimi vremenskimi razmerami. Izdelane so iz vodoodpornih in trpežnih materialov, ki preprečujejo vdor vode in ščitijo vaše zunanje pohištvo, žare, rastline in druge predmete pred poškodbami.
  • Še ena prednost ponjav je njihova enostavna namestitev in uporaba. Prekrivne ponjave so opremljene z rinkami, ki omogočajo enostavno in hitro montažo in demontažo.

Dodatki za ponjave

Za največjo učinkovitost in trajnost ponjave pa je pomembno, da imate na voljo ustrezne dodatke za ponjavo. V tej kategoriji vam ponujamo različne vrste dodatkov, ki jih lahko uporabite skupaj s ponjavami, da zagotovite boljšo zaščito svojih stvari.

Eden od najpomembnejših dodatkov za zaščitne ponjave so pritrdilni sistemi. S temi sistemi lahko  ponjave trdno pritrdite na objekt, kar preprečuje neželeno odstranjevanje ali odnašanje ponjav zaradi vetra. Obstaja več vrst pritrdilnih sistemov, kot so karabini, kavlji, vrvice in elastične vrvi. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in vrsti ponjave, ki ga imate.