Iščete stilsko in funkcionalno pohištvo za svoj dom? V naši spletni trgovini boste našli pester izbor notranjega pohištva. Nudimo pohištvo za dnevno sobo, spalnico, jedilnico, kuhinjo, otroško sobo in za teraso.

Vabljeni v našo ponudbo notranjega pohištva, nudimo širok izbor kvalitetnih kosov, ki bodo vašemu interjerju dali poseben značaj in unikaten pridih. Naše notranje pohištvo je izdelano iz visokokakovostnih materialov, kar zagotavlja njegovo vzdržljivost, odpornost in stilski videz. Ponujamo široko paleto stilov, barv in dizajnov, ki ustrezajo različnim okusom in željam naših strank.

Naša ponudba notranjega pohištva je zasnovana za vsak prostor v vašem domu. Z našim notranjim pohištvom lahko ustvarite idealno okolje za sprostitev, delo ali družabna srečanja.

Odkrijte široko ponudbo pohištva

  • Jedilne mize in stoli: Ustvarite prijeten prostor za skupno obedovanje z družino in prijatelji. V naši ponudbi boste našli jedilne mize in stole v različnih stilih in materialih, od modernih do klasičnih.
  • Naslanjači in tabureji: Zahvaljujoč našim stilskim naslanjačem in taburejem boste uživali v udobju in sprostitvi. Idealen za dnevno sobo, spalnico ali pisarno.
  • Predalniki in toaletne mizice: Praktični prostori za shranjevanje in stilski dizajn v enem. V naši ponudbi boste našli predalnike in toaletne mizice v različnih velikostih in barvah, ki bodo odlično dopolnile vašo notranjost.
  • Pohištvo za predsobo: Ustvarite prijetno vzdušje že ob prvega trenutka ko vstopite v dom.
  • Stoječa ogledala: Dizajnerski dodatek, ki optično poveča vaš prostor in ga popestri.
  • Regali s policami: Praktična in stilska rešitev za shranjevanje knjig, okraskov in drugih predmetov.
Hitre informacije Stoli
Pisarniški stol usnjen Dark GreyPisarniški stol usnjen Dark Grey

Pisarniški stol usnjen Dark Grey

Ni na zalogi
43,62 €
35,75 € brez DDV
Pisarniški temno siv stol z možnostjo obračanja in nastavljivo višino. Funkcionalen in moderen stol za udobno delo za računalnikom.

Kako sestaviti jedilne stole  Foxigy

Kako sestaviti jedilne stole Foxigy

Za vas smo pripravili podrobna navodila za sestavljanje stolov z železno konstrukcijo. Upamo, da boste s pomočjo te fotodokumentacije lažje zložili stole. Navodila lahko uporabite za izdelke iz naslednjih kategorij: