Žuželke so pogosto neprijeten spremljevalec v vašem domu, na vrtu ali terasi. Majhne žuželke lahko zelo pokvarijo posedanje v poletnih večernih trenutkih. Komarji, molji, ose in čebele, muhe... znebite se jih enkrat za vselej!

Majhna luč proti komarjem je sodoben lovilec insektov, ki na higieničen način uniči leteče žuželke. Posebna valovna dolžina svetlobnega spektra z ultravijolično svetlobo je varna rešitev. Vijolična svetloba ne vpliva na zdravje ljudi in živali. Za svoje delovanje ne uporablja nobenih kemikalij in je lahko vklopljen non-stop, 24 ur na dan.


Inteligentna LED svetilka za odganjanje insektov uporablja ultravijolično svetlobo in je popolnoma varna. Ne škodi ljudem in živalim in jo lahko uporabljate kjerkoli! Doma, v notranjosti, na vrtu ali balkonu, v restavraciji, v hotelu, v skladišču živil, v trgovini ... res kjerkoli. Svetloba privablja žuželke, ki poginejo, ko se približajo električnemu omrežju. In vi tako lahko uživate v nemotenem bivanju zunaj, vaši izdelki pa so popolnoma varni.