Vrtni rastlinjak 2x3m z UV filtrom PREMIUM

zvezda 1 zvezda 2 zvezda 3 zvezda 4 zvezda 5 (2)<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Akcija -7% + Darilo

Rastlinjak 2x3 m z UV-filtrom in jekleno konstrukcijo, profil 0,7 x 24 mm, agrofolija 140 g/m2. več

Proizvajalec: FoxigyŠifra proizvoda: B-SK-3425 Dostava in plačilo

Običajna cena 114,78 €. Shranite 7% (8,13 €) 106,65 € z DDV

Na zalogi
kosov

Rastlinjak 2x3 m z UV-filtrom in jekleno konstrukcijo, profil 0,7 x 24 mm, agrofolija 140 g/m2. več

Proizvajalec: FoxigyŠifra proizvoda: B-SK-3425 Dostava in plačilo

                                                               Katere so glavne prednosti vrtnega rastlinjaka?

 • Trpežna pocinkana konstrukcija s profilom 0,7 x 24 mm
 • Kakovostna folija za folijski rastlinjak (agrofolija) iz materiala PE 140 g/m2 (polietilen - material z visoko odpornostjo proti obrabi in obrabi) z ojačitvijo iz PP (polipropilen) mreže, opremljene z UV-filtrom
 • Praktična površina 6 m2 zaradi dimenzij 2x3x2 m (ŠxVxV)
 • 6 dvižnih oken z zaščitno mrežo in vhodna vrata z zadrgo.
 • Enostavna montaža v nekaj deset minutah in možnost hitrega premikanja konstrukcije na poljubno mesto na vrtu.

Če ne veste, kako začeti z gojenjem v rastlinjaku, vam lahko pomagamo, preberite: Popolni vodnik za gojenje v rastlinjaku in kako začeti. Če želite saditi, vam lahko zagotovimo semena in seme, ki jih preverite tukaj, in imejte svoj lasten pridelek brez pesticidov.

 

ZAKAJ JE NAŠ RASTLINJAK TRDEN IN KVALITETEN?

PREMIUM kostrukcija

Konstrukcija  je iz pocinkanega jekla, ki ima najbolj stabilen profil cevi. Debelina 0,7 mm in premer 24 mm. 

              Laminirane folije 140 g/m2 

Folija za rastlinjak  ali tako imenovana agrofolija vam bo ponudila gostoto do 140 g na kvadratni meter. Material je PE (polietilen) z UV-oblogo za zaščito vaših pridelkov.  Folija ima poseben prozoren material PE z UV-filtrom z zeleno mrežico iz PP, ki je vgrajena v strukturo folije. To povečuje natezno trdnost folije in ustvarja zelo dobre pogoje za razvoj rastlin. Zaradi ojačane polietilenske folije na rastlinski foliji vam ni treba skrbeti za UV žarke ali svetlobni prepih.

folia na foliovnik

Stabilnost rastlinjaka na prvem mestu

Naši rastlinjaki imajo na dnu podaljšano zaščitno folijo, ki jo boste z veseljem našli pri pritrjevanju. Dobro sidranje je bistvenega pomena.

foliovnik hlina

Naš nasvet: Območje  dobro prekopljite. Krivine v kotih lahko zasidrate globlje, "odvečno folijo" ali tako imenovane "konce folije" pa zakopljete v zemljo. Na koncu lahko uporabite ploščice ali kamne, ki jih položite po robu rastlinjaka..  Kot bonus boste dobili pot. 


Prezračevanje v rastlinjaku

Po dolžini poljskega tunela so razdelki z dvema oknoma, obrnjenimi drug proti drugemu - vsak razdelek ima dve lastni okni na nasprotnih straneh. To zagotavlja zelo dobro kroženje zraka. 

Rastlinjak ima do 8 prepustnih in dvižnih oken, ki zagotavljajo dobro kroženje zraka in ustvarjajo optimalno mikroklimo za gojenje vseh rastlin. Vgrajeno mrežasto okno preprečuje vdor žuželk in ptic v rastlinjak.

 

foliovnik okno

Funkcionalnost predora (tunelski rastlinjak) je razširjena s širokimi vrati z zanesljivo zadrgo.

foliovnik zips..,

6 m2 površine uporabite za gojenje poljščin. V poljskem tunelu lahko oblikujete svoje vrste ali gnezda. Uporabite 3 m širine in 8 m dolžine, medtem ko je višina poljskega tunela enaka, do 2 m v osrednjem delu. Optimalna višina rastlinjaka je 2 m, kar omogoča prosto gibanje in delo. Pridelava zelenjave ali gojenje zelišč je lahko zaradi dobrih pogojev veliko hitrejše.

Dizajn bez názvu (7)

Kako pravilno zmontirat folijo na rastlinjak? 

Folijo je najbolje raztegniti na rastlinjak, ko je njena struktura mehka - zato jo po odvijanju pustite stati nekaj časa (20-30 minut), da se segreje in zmehča. Najbolje je, da se uporablja v lepem in sončnem vremenu.

DIMENZIJE:

Dimenzije: dolžina in širina 2 x 3m

 

Imate še kakšno vprašanje o tem, kako skrbeti za hišo iz folije? Pripravili smo 10 koristnih stvari, ki jih morate upoštevati pri vzdrževanju rastlinjaka:

 1. Struktura rastlinjaka  mora biti ravna in pokončna, ključavnice na vhodih pa se morajo po napenjanju folije prosto zapirati. 
 2. Folije ne smete tesno napenjati - obstaja nevarnost poškodb/raztrganja. 
 3. Folijo je treba namestiti na topel in sončen dan. 
 4. Po odvijanju folije počakajte 20-30 minut, da se folija segreje z zrakom. Če je površina mehka, lahko folijo začnete raztezati. 
 5. Rastlinjak ne smete nameščati na območjih, ki so izpostavljena močnim vetrovom. Blago postavite na mesto z oviro, ki zmanjšuje sunke vetra.
 6. Če poročate o močnih vetrovih in je folija na mestu, ki je izpostavljeno vetru, jo je treba takoj odstraniti. Ob močnem sunkih vetra se lahko zgodi, da se bo konstrukcija prelomila.
 7. Redno preverjajte sidrišče.
 8. Pozimi je treba folijo odstraniti, da preprečite nabiranje snega, ki lahko poškoduje strukturo potiltunelja. 
 9. Za mehanske poškodbe vrtnega poljskega tunela, ki jih povzročijo nevihte, toča, snežni metež, močan veter ali močan dež, ne velja garancija za izdelek.
 10. Za čiščenje obloge uporabite blago milno raztopino in mehko krpo (ne uporabljajte kemikalij ali grobih krp, ki bi opraskale oblogo).  Po umivanju pladenj za folijo sperite s čisto vodo. 
 11. Streho redno čistite odpadlega listja in snega

Če sanjate o svojem novem vrtu, potrebujete le preprost načrt, pri FOXIGY-u pa vam lahko svetujemo, kako gojiti zelenjavo na vrtu, in vam damo nasvete o preprostih vrtninah.

Parametri
Dolžina 3m
Vrsta strukture za vzgajanje rastljin Folija
Barva zelená
Teža folije 140 g/m2
Debelina folijske cevi 24 mm
Profil folijske cevi 0,7 mm
Velikost folije 2x3m
Višina 2 m
Material konstrukcije Jeklo
Površina 6m2
Širina 2m