Škarjasti šotor 3x6 Army HQ

Škarjasti šotor 3x6 Army HQ

Šotor s škarjami 3x6 m iz serije HIGH Quality ima ojačano konstrukcijo. Hitro zložljiv šotor lahko postavite v nekaj minutah. Odličen je za predstavitvene dogodke, kot prodajna stojnica, šotor bo služil tudi kot zavetišče za družinska srečanja, zavetišče za ribolov, kot šotor za poroke in druge družabne ali zasebne dogodke. več

Šifra proizvoda: B-SK-99/73
374,99 € -8% 344,49 €
282,37 € brez DDV
Naš strokovnjak vam bo svetoval vse o tem izdelku
8:00 - 16:30
ali

Kamuflažni šotor je primeren tudi kot zavetje za žare in druženja z družino in prijatelji ali za večje zabave z žarom, piknike, tržnice, teambuildinge in druge dogodke ali kot zavetje za počitek delavcev na gradbišču itd. Uporablja se na različne načine. Odlična zaščita pred vodo, soncem in vetrom.

- Šotor ima 3x vodoodporne stene (na 3 straneh)

- Šotor ima 4 različne nastavljive ravni višine od 182 cm do 209 cm.

- Dimenzije: 3 x 6 m

ABHQModel stanu 2x2,3x3 NOVY (3)

Vsebina paketa:

-3x6m HQ struktura
-3x6m streha
-2x stena 3m
-1x stena 6m

Teža: 50 kg

Material za streho in stene:

Zunanja stran strehe - poliester 820D (300 g/m2), prevlečen z gumo na notranji strani (močna ojačana vlakna, odporna na trganje)
Notranja stran strehe in sten - impregniran najlonski PVC
Zunanja stran sten - impregniran material (ponjava) 420D (270 g/m2), ki je na notranji strani prevlečen z gumo (močna ojačana vlakna, odporna na trganje).

Gradnja: 

Material: jeklo

Transportne mere šotora v škatli: 154 x 42 x 27 cm.

SKLADANIE STANU

Garancija za izdelek je 24 mesecev. Nobena obraba, ki je značilna za material ali uporabo, se ne šteje za napako. Ne gre za napako, če iz narave prodanega predmeta izhaja, da je njegova življenjska doba krajša od garancijskega roka, in če se pri običajni uporabi takega predmeta pred iztekom garancijskega roka splošno obrabi.

Streha je potrošni material. Lahko se obrabijo v manj kot 24 mesecih, zlasti če je streha dlje časa izpostavljena sončni svetlobi. To lahko vpliva na prvotno barvo materiala. 

OPOZORILO: V primeru neugodnih vremenskih razmer je treba šotor zložiti in shraniti. Šotor ne sme biti izpostavljen močnim sunkovitim vetrovom, močnemu dežju in toči. Pri hitrosti vetra od 1 do 10 km/h uporabite pritrdilne zatiče. Pri hitrosti vetra od 10 do 30 km/h uporabite uteži. Šotora ne uporabljajte v vetru, ki presega 30 km/h. V primeru opozoril o močnem vetru ali slabih vremenskih razmerah v vremenski napovedi vam priporočamo, da šotor zložite in ga ponovno uporabite šele, ko se vreme izboljša. Šotora ne zlagajte, če so stene ali streha mokre. Šotor in ponjave zložite šele, ko so popolnoma suhi. V nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da jih pokvari plesen. Vedno uporabljajte komplete za sidranje in pritrjevanje. Reklamacije so neveljavne, če ne upoštevate zgornjih navodil za uporabo. Poškodbe zaradi neugodnih vremenskih razmer niso predmet reklamacije.  

Parametri
Kvaliteta šotora
Barva šotora
Velikost škarjastega stojala