Lesena kuhinja chefa Ecotoys William


Kakovostna in sodobna kuhinjska niša bo odlično darilo za male kuharje in kuharice! več

Proizvajalec: BestentŠifra proizvoda: B-SK-99/312 Dostava in plačilo

Običajna cena 111,73 €. Shranite 9% (10,16 €) 101,57 € z DDV

Na zalogi
kosov

Kakovostna in sodobna kuhinjska niša bo odlično darilo za male kuharje in kuharice! več

Proizvajalec: BestentŠifra proizvoda: B-SK-99/312 Dostava in plačilo

LESENA KUHINJA8_max (1)

Imate doma malega kuharja ali kuharico? Kuhinja bo popolno darilo, ki jih bo zaposlilo za več ur. Uživajte v dobrotah, ki vam jih bodo otroci pripravili v kuhinji ECOTOYS. V kuhinji lahko postanejo pravi kuharji. Kuhinja je dobro opremljena - vključuje pralni stroj in hladilnik z zamrzovalnikom.

KAKOVOST IN OPREMA

Kuhinjska niša je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so zasnovani posebej za otroke. Igrača je izdelana iz kakovostnega lesa. Posamezni deli so obdelani in osvetljeni z barvo. Pipa in umivalnik sta izdelana iz plastike. Kuhinja med drugim vključuje pečico za peko, dva gorilnika in mikrovalovno pečico. Nad pečico so tudi gumbi za nastavitev temperature. Med njima je nameščen časovnik. Nad gorilniki so kavlji za obešanje zajemalk in podobnega. Pod umivalnikom je pralni stroj. Dodatki, ki so del kuhinje, so izdelani iz lesa. Ob pečici je velik hladilnik s policami, nad katerim je tudi zamrzovalnik. Na hladilniku je lepo razstavljen zabojnik za led, otroci pa vam lahko pustijo lepo sporočilo na majhni tabli na zamrzovalniku.

VARNOST

Proizvajalec kuhinjske niše je v prvi vrsti poskrbel za varnost otrok, zato na njej ne boste našli nobenih ostrih robov ali drugih nevarnih elementov. Varnost zagotavljajo tudi kakovostni materiali, iz katerih je igrača izdelana. Vrata pečice in mikrovalovne pečice so zaprta z varnostnim sistemom zapiranja. 

DODATKI

Pan
Pokrov
Lonec

MERE

9_max_1

Izdelek je skladen s standardi EU. Pridobil je tudi certifikate CZ. EN 71 in SGS.

Izdelek je primeren za otroke od 3. leta starosti dalje. 

Parametri
Otroški komplet kuharja, slaščičarja Áno
Material otroške kuhinje Drevo