Folija za rastlinjak BELA 2,5x4m z UV filtrom


Nadomestna folija za rastlinjak - agrofolija 140g/m2 velikosti 2,5x4m, laminirana folija z ojačano mrežo in UV filtrom. več

Proizvajalec: Bestent Šifra proizvoda: B-SK-6188 Dostava in plačilo

94,39 € z DDV

Ni na zalogi Sledi dostopnosti

Nadomestna folija za rastlinjak - agrofolija 140g/m2 velikosti 2,5x4m, laminirana folija z ojačano mrežo in UV filtrom. več

Proizvajalec: Bestent Šifra proizvoda: B-SK-6188 Dostava in plačilo

Katere so glavne prednosti agrofolije 140g / m2

  • Kakovostna folija za rastlinjak (agrofolija) iz PE materiala 140g/m2 (polietilen - material z visoko odpornostjo na obrabo in obrabo) z ojačitvijo iz PP mreže (polipropilen) opremljena z UV filtrom
  • Praktičen prostor 10 m2 zahvaljujoč dimenzijam 2,5x4x2m (ŠxGxV)
  • Zložljiva okna z varnostno mrežo in vhodnimi vrati z zadrgo.
  • Enostavna namestitev v nekaj deset minutah

Laminirana folija 140g/m2  

Folija za folijo ali t.i agrofolija vam bo ponudila gostoto do 140g na kvadratni meter. Material je PE (polietilen) z obdelavo proti UV sevanju, zahvaljujoč kateri boste zaščitili svoj pridelek. Folija ima poseben prozoren PE material z UV filtrom z zeleno PP mrežico, vstavljeno v strukturo folije. To poveča natezno trdnost filma in ustvari zelo dobre pogoje za razvoj rastlin. Zahvaljujoč ojačani polietilenski plošči na foliji vam ni treba skrbeti za UV žarćenje ali lahkega deža.

Snímka2

                                                         Stabilnost folije je na prvem mestu  

Naša folija ima podaljšano zaščitno folijo, ki jo boste z veseljem sprejeli pri sidranju folijske škatle. Dobro sidranje je nujno.  

Naš nasvet: Zelo dobro zagradite območje folije (cca. 20-40 cm). Loke lahko sidrate v vogalih globlje in "odvečno folijo" ali t.i konce folije zakopati v zemljo. Na koncu lahko uporabite ploščice ali kamne, ki jih položite po obodu folije na tako zakopano folijo. Kot bonus dobite pločnik.

                                                        Prezračevanje v rastlinjaku

Po dolžini folije je vsak 1 m odsek z dvema oknoma, ki sta obrnjeni drug proti drugemu - vsak odsek ima 2 ločeni okni, ki se nahajata na nasprotnih straneh. To bo zagotovilo zelo dobro kroženje zraka.  Folija ima zračna in kotalna okna, ki zagotavljajo dobro kroženje zraka in ustvarjajo optimalno mikroklimo za gojenje vseh rastlin. Vgrajeno mrežasto okno preprečuje prodor žuželk in ptic v rastlinjak.

Folija ima široka vrata s dvojnim zipom za ugoden vhod.

Ali veste, kako pravilno nanesti folijo na vrtni rastlinjak?

Folijo je najbolje raztegniti na list folije, ko je njegova struktura mehka - zato ga po razpakiranju pustite stati nekaj časa (20-30 minut), da se segreje in zmehča. Najbolj idealno je, da ga nanesete v lepem sončnem vremenu

Opozorilo: ta izdelek ne vključuje konstrukcije rastlinjaka 

Imate druga vprašanja kot skrb za trgovino s folijo? Za vas smo napisali 10 koristnih informacij, ki jih morate upoštevati pri vzdrževanju svoje folije.

Struktura folije naj bo ravna in navpična, ključavnice v vhodih naj se po raztegovanju folije prosto zapirajo. Folija ne sme biti tesna - obstaja nevarnost poškodb / trganja.

Folije je treba nanesti na topel in sončen dan. Ko film odvijete, počakajte 20-30 minut, da se segreje z zrakom. Če je površina mehka, lahko začnete raztezati film.

Folije ne postavljajte na mesta, ki so izpostavljena močnemu vetru. Blago postavite na mesto z oviro, ki zmanjšuje sunke vetra. Če poročajo o močnem vetru in je film na mestu, ki je izpostavljeno vetru, ga je treba nemudoma odstraniti.

Močan veter lahko poruši strukturo. Redno preverjajte pritrditev.

Pozimi je treba folije odstraniti, da preprečimo nabiranje snega, ki lahko poškoduje strukturo folije.

Mehanske poškodbe vrtnega listja zaradi neurja, toče, snežnih neviht, močnega vetra ali močnega dežja niso predmet reklamacij izdelkov.

Za čiščenje folije uporabite blago milno raztopino in mehko krpo (ne uporabljajte kemikalij ali abrazivnih krp, ki bi opraskale folijo). Po pranju pladenj s folijo sperite s čisto vodo. Streho redno čistite pred napadenim listjem in snegom

Če sanjate o svojem novem vrtu, potrebujete le preprost načrt in v Svetovalnici FOXIGY vam bomo svetovali, kako pridelati zelenjavo na vrtu in nasvete o nezahtevni zelenjavi.

Parametri
Vrsta strukture za vzgajanje rastljin Nadomestna folija
Barva nadomestni folije Bela-transparentna
Teža folije 140 g/m2
Mere nadomestne folije 2,5x4m