Delovna svetilka 120 LED G15101


Geko

SMD LED delovna svetilka za delavnico z magneti in kavlji za enostavno pritrditev kjer koli. več

Šifra proizvoda: P-SK-8277 Dostava in plačilo

Proizvod trenutno ni na voljo
Geko

SMD LED delovna svetilka za delavnico z magneti in kavlji za enostavno pritrditev kjer koli. več

Šifra proizvoda: P-SK-8277 Dostava in plačilo

Delovna svetilka LED za delavnico in garažo je opremljena z baterijo z zmogljivostjo 1 800 m Ah in napetostjo 3,6 V. Zahvaljujoč uporabi nove generacije LED SMD je za svetilko značilna dolga življenjska doba in manjša poraba energije kot pri običajnih LED. LED diode SMD zagotavljajo veliko več svetlobe v primerjavi z običajnimi žarnicami LED.

pracvoná led lampa (7)

Svetilka je opremljena z gumiranim ročajem na obeh koncih in tremi magneti, ki omogočajo pritrditev svetilke na kovinske predmete pod poljubnim kotom. Ročaji se lahko pomaknejo in usmerijo svetlobo točno tja, kamor jo potrebujete.

Ne morete pritrditi svetilke na kovinske predmete? V tem primeru boste cenili kavlje na obeh straneh, ki vam omogočajo, da svetilko obesite kamor koli.

pracvoná led lampa (9)

Komplet vključuje polnilnik za 12 in 230 V ter kabel USB, zato lahko svetilko polnite v električnem omrežju, v avtomobilskem vžigalniku cigaret ali v vtičnici USB računalnika. Svetilko bodo cenili izkušeni mehaniki pri delu na avtomobilih in domači mojstri v svoji delavnici, idealna pa je tudi za večerno delo na vrtu ali kampiranje.

pracvoná led lampa (3)

Vsebina paketa:

- 120 SMD LED svetilka
- 12V polnilec
- 120V polnilec
- Kabel USB