Chiptuning OBDII Diesel za povečanje zmogljivosti za 35/25 % NITRO

zvezda 1 zvezda 2 zvezda 3 zvezda 4 zvezda 5 (3)<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5

Naprava za povečanje moči dizelskih motorjev. Dovolj je priključiti se na portal OBD2. + 35 % moči + 25 % vrtečega momenta. več

Proizvajalec: NITRO Šifra proizvoda: P-SK-99/546 Dostava in plačilo

13,12 € z DDV

Pričakujemo - Blago je na poti k nam. Pred odpošiljanjem vas obvestimo.
kosov

Naprava za povečanje moči dizelskih motorjev. Dovolj je priključiti se na portal OBD2. + 35 % moči + 25 % vrtečega momenta. več

Proizvajalec: NITRO Šifra proizvoda: P-SK-99/546 Dostava in plačilo

Plug and Drive naprava za povečanje zmogljivosti osebnih avtomobilov. Preprosto priključite na OBD2 konektor in uživajte v povečanju moči in navora. Dodatne nastavitve niso potrebne. Naprava samodejno opravi analizo vašega vozila in prilagodi potrebne nastavitve za največji učinek. Nastavitve so izvedene le v okviru standarda, ki ga je navedel proizvajalec. Ne poškoduje motorja ali drugih delov vozila.

Rezultati so enaki kot pri prilagajanju programske opreme v specializiranih delavnicah. Zaradi razlike v ceni in enostavne vrnitve vozila v prvotne nastavitve. Po odklopu naprave s priključka OBD2 se vozilo samodejno vrne na prvotne nastavitve. Dodatnih prilagoditev ni treba opraviti.

Chiptuning OBD2 deluje na podlagi spreminjanja signala iz krmilne enote. Gre za preoblikovanje krmilne enote. Samodejno zazna vaše vozne navade in v krmilni enoti ustvari nov zemljevid, ki poveča moč motorja za 35 % in navor za 25 %.

Rdeča naprava za povečanje moči je zasnovana za dizelske motorje v vozilih s podporo protokola OBD2.

Namestitev in umerjanje:

1. Odstranite ključ iz vžiga.
2. Napravo priključite na priključek OBD2.
3. Vstavite ključ v vžigalnik in obrnite ključ v prvo prestavo (vozila ne zaženite).
4. Pritisnite gumb Reset za približno 5 sekund. Po sprostitvi gumba počakajte približno 30-50 sekund. (naprava bo vzpostavila komunikacijo in povezavo z ECU)
5. Vključite motor.

Naprava Nitro OBD2 bo po približno 200 km vožnje prepoznala vaše vozilo in vaše vozne navade ter se prilagodila tako, da se bo popolnoma ujemala z vašim vozilom in ustrezno povečala zmogljivost.