Božično drevo Pine 150cm Exclusive

zvezda 1 zvezda 2 zvezda 3 zvezda 4 zvezda 5 (1)<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5

Božično drevo - ekskluzivni bor 150 cm z več odtenki iglic. V vaš dom ali pisarno bo vnesel božično razpoloženje, kanček razkošja in razveselil vse tiste, ki komaj čakajo najlepše praznike v letu. Idealno za majhne sobe. več

Proizvajalec: Foxigy Šifra proizvoda: B-SK-99/318 Dostava in plačilo

Proizvod trenutno ni na voljo

Božično drevo - ekskluzivni bor 150 cm z več odtenki iglic. V vaš dom ali pisarno bo vnesel božično razpoloženje, kanček razkošja in razveselil vse tiste, ki komaj čakajo najlepše praznike v letu. Idealno za majhne sobe. več

Proizvajalec: Foxigy Šifra proizvoda: B-SK-99/318 Dostava in plačilo

Božično drevo ni le kos lesa in vejic. Ustvari prostor, kjer se družina druži, v toplini doma. Brez božičnega drevesa menda božič ne bi bil niti božič. Naša drevesa so odraz narave, ki bo vaš dom zajela z božičnim duhom.

Videz naših dreves je zelo podoben živemu drevesu, zaradi česar se njegovo čarobno vzdušje pomnoži. Vsa božična drevesa, ki jih dobavljamo, so narejena iz kakovostnega materiala z uporabo najnovejših proizvodnih tehnologij. Barva je realistična in prilagodljive veje lahko oblikujemo enostavno in po vaših zamislih.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 1

Božič brez snega?

Se bliža božič in po snegu ne puha ne sluha? Božični bor bo vse očaral z zasneženimi vejicami. Igla je narejena iz PVC materiala, zaradi česar je mehka, dolga in prijetna na dotik. Nič ne prinaša božičnega vzdušja v dom bolj kot božično drevo. Z Exclusive Pine boste začutili božične praznike, ki jih imate radi.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 2

Kako izbrati pravo velikost božičnega drevesa?

Naš nasvet: Razmislite, kam želite postaviti božično drevo. Izmerite svojo višino od tal in prostor od stene do sobe. To vam bo pomagalo določiti premer božičnega drevesa, ki je za vas najprimernejši. Glede na izmerjene dimenzije boste lažje izbrali velikost božičnega drevesa.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 3

Vsebina paketa:

 • Božično drevo Pine 150 cm Ekskluzivno
 • Premer stabilnega stojala (3 roke): 40 cm
 • Pakirano v trdno kartonsko škatlo - 5 slojev

Specifikacija:

 • Višina: 150 cm
 • Širina: 102 cm
 • Število stopenj: 11
 • Število vejic: 367 kosov
 • Število podružnic: 39 kosov
 • Material: PVC (polivinilklorid)

Najlepši božič

Božični bor bo lepo dopolnil vsako notranjost. Realistične igle so narejene iz PVC materiala. Zaradi tega je mehak, dolg in prijeten na dotik. Najlepši božič navsezadnje ne gre brez okrašenega drevesa in vonja po medenjakih. Uživajte torej v božičnem drevesu iz naše ponudbe, uživajte v praznikih in skupaj s svojimi najdražjimi in najdražjimi poudarite izredno leto.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 4

Imate malo prostora?

Naše božično drevo - ekskluzivni bor z višino 150 cm in širino 102 cm - je idealna rešitev za manjša stanovanja ali pisarne. Podrobnosti bora so predelane in izdelane iz kakovostnejših materialov, da zdržijo največ eno božično sezono.

Zlaganje drevesa še nikoli ni bilo tako enostavno

 • Modularni sistem vam omogoča enostavno in hitro razgrnitev in zlaganje naših božičnih drevesc. Za povezovanje vseh stopenj boste potrebovali le nekaj minut. Prednost je modeliranje vej, s čimer prihranite čas, s katerim lahko drevo popolnoma okrasite.
 • Podružnice so stabilne in močne, zato ne bodo padle pod težo božičnih okraskov.
 • Drevo je sestavljeno iz 2 delov.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 5

Božična drevesa v naši ponudbi so narejena septembra 2021. To niso drevesa iz prejšnje sezone.

Vsa naša božična drevesa vam bomo dostavili skupaj s hlevom in škatlo, ki bo služila za shranjevanje drevesa po praznikih.

Božična drevesa so dostavljena v predstavitvi.

Božično drevo Pine 150cm Exclusive 6

Potrebujete nasvet o izbiri božičnega drevesa? Imate več vprašanj?

Kontaktiraj nas. Z veseljem vam bomo svetovali.

Najbolj kul božič z Bestenom? Najgostejša božična drevesa lahko kupite samo pri nas. Oglejte si resnične fotografije in izberite najlepše božično drevo med vsemi za svoj dom.

Parametri
Vrsta drevesa Bor
Barva božičnega drevesa Zelena
Material dreves PVC
Oblikovanje iglic Večbarvne prekrite z snegom
Širina drevesa 105 cm
Stojalo za božično drevo 3 noge
Božično drevo na štoru Ne
Vrsta iglic 2D, 3D
Višina drevesa 150 cm