Avtodiagnostika OBD II MS310 Foxigy

zvezda 1 zvezda 2 zvezda 3 zvezda 4 zvezda 5 (1)<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5

Praktična in večnamenska avtodiagnostika OBD2 Foxigy OBD2 za branje kod napak z več kot 20 funkcijami OBDII z sistemom Plug and Play in funkcijo Bluetooth za povezavo s pametnim telefonom. več

Proizvajalec: Foxigy Šifra proizvoda: P-SK-17566 Dostava in plačilo

45,02 € z DDV

Ni na zalogi Sledi dostopnosti

Praktična in večnamenska avtodiagnostika OBD2 Foxigy OBD2 za branje kod napak z več kot 20 funkcijami OBDII z sistemom Plug and Play in funkcijo Bluetooth za povezavo s pametnim telefonom. več

Proizvajalec: Foxigy Šifra proizvoda: P-SK-17566 Dostava in plačilo

Ta avtodiagnostika Foxigy je majhen bralnik kod s popolnimi funkcijami OBDII Plug and Play. Diagnostika je primerna za večino sedanjih avtomobilov s podporo protokola OBDII/CAN za avtomobile, izdelane od leta 1996 v ZDA in od leta 2000 v EU. Avtodiagnostika vključuje vse načine in funkcije OBDII, kot sta iskanje DTC-jev in Plug and Play. Ta avtodiagnostika je odlična izbira v smislu preprostosti in dostopnosti. Vsakemu mehaniku (pa tudi lastniku avtomobila) omogoča izvajanje osnovnih diagnostičnih nalog ali preizkusa voznih lastnosti, spremljanje emisij ter osnovne zmogljivosti motorja in nadzorne enote. Diagnostika lahko preveri vse kode napak, povezane z motorjem in krmilno enoto vozila, omogoča ogled trenutnih podatkov o vozilu, branje in brisanje kod napak.

Funkcija "Plug and Play" pomeni, da diagnostika ne potrebuje polnjenja, baterije ali drugega zunanjega vira energije. Preprosto se priključite na vtičnico OBDII in delajte. Poleg tega je naprava opremljena s funkcijo Bluetooth, zato lahko povezavo s pametnim telefonom uporabite za prikaz vseh potrebnih podatkov in vrednosti neposredno na mobilnem telefonu. 

Če vaš avtomobil zazna kodo napako, povezano z motorjem, se prižge opozorilna lučka motorja in zahteva obisk servisa. S to diagnostiko lahko kode napak preberete tudi doma in ugotovite, kje je napaka nastala. Poleg tega lahko izbrišete kode napak, na primer po opravljenem servisu.

Poleg branja in brisanja kod DTC (kod napak) vam bo diagnostika ponudila orodje za branje trenutnih podatkov avtomobila, spremljanje varnostnih funkcij in različnih komponent, senzorjev emisij ali branje tako imenovanih podatkov freeze frame (podatki, ki so bili zabeleženi v trenutku, ko se je prižgala opozorilna lučka motorja).

EU znamke

Seat, Fiat, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroen, Škoda, VW, Audi, Porsche, BMW

US znamke

Ford,

Azijske znamke

Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Honda, KIA

NAJPOGOSTEJŠE UPRABLJENE FUNKCIJE OBD2 NA DIAGNOSTIKI AVTA

Vzrok za kontrolno lučko motorja so lahko manjše napake, ki jih lahko odpravi tudi neizkušen domači mojster. Z naslednjimi funkcijami lahko preprosto ugotovite vzroke in hitro odpravite težave. Ta bralnik kod OBDII bere splošne (P0, P2, P3 in U0), proizvajalčeve (P1, P3 in U1) in čakajoče kode.

10 glavnih OBDII funkcij:

 1. Branje kod
 2. Brisanje kod
 3. Freeze frame
 4. Test pripravljenostii I/M
 5. Informacije o vozilu
 6. Live data
 7. Grafično zbiranje podatkov
 8. Monitor O2 senzorja
 9. Testiranje sistemov
 10. Testiranje  komponent

 

Glavne prednosti:

 • Nastavitev osvetlitve.
 • Bluetooth na priključitev s pametnim telefonom
 • Autodiagnostika ne potrebuje baterijo za polnitev, polni se preko avta
 • Intuitivni vmesnik
 • Kontrola z enimi gumbom.
 • Test delovanja vozila.
 • Statistika in analiza porabe vozila
 • Jeziki: angleščina, francoščna, nemščina, holandščina, španščina, kitajščina

 

KAKO JE S POSODOBITVIJO BRALCA KOD?

Največja prednost tega bralnika je, da je posodobitev doživljenjsko brezplačna. Tako vam ni treba vsako leto iskati posodobitev in skrbeti za stroške te diagnostike

Tehnični parametri:

 • Zaslon: 2,4"
 • Napajanje: 12V
 • Delovni tok: 50 mA ~ 70 mA
 • Delovna napetost: 5V ~ 30V
 • Dimenzije: 123 x 62 x 21 mm
 • Delovna temperatura: 0-60°

 

Niste prepričani, katera diagnostika je prava za vas? Odgovorili smo na najpogosteje zastavljena vprašanja naših strank in vam pomagali pri izbiri.

Parametri
Funkcije avtodiagnostike Bluetooth
Jezik avtodiagnostike Anglický, Nemecký