Avtodiagnostika LAUNCH CR 319 OBD2


Avtodiagnostika OBD2 X431 CR 319 je čitalnik kod s popolnimi 10 funkcijami OBDII Plug and Play. več

Proizvajalec: Launch Šifra proizvoda: P-SK-9168 Dostava in plačilo

43,55 € z DDV

Na zalogi
kosov

Avtodiagnostika OBD2 X431 CR 319 je čitalnik kod s popolnimi 10 funkcijami OBDII Plug and Play. več

Proizvajalec: Launch Šifra proizvoda: P-SK-9168 Dostava in plačilo

Avtodiagnostika Launch OBD2 X431 CR 319 je majhen bralnik kod s popolnimi funkcijami OBDII Plug and Play. Diagnostika CR319 je primerna za večino sodobnih avtomobilov s podporo za protokol OBDII/CAN za avtomobile, izdelane od leta 1996 v ZDA in od leta 2000 v EU.

Čitalnik kod OBD2 (Code Reased Launch CR319) je primeren za najnovejše avtomobile, ki podpirajo OBDII/CAN, ki so izdelani od leta 1996 v ZDA, od leta 2000 v EU in Aziji.

Avtodiagnostika vključuje vse načine in funkcije OBDII, kot so DTC in Plug and Play. Ta avtodiagnostika  je odlična izbira glede na preprostost in cenovno dostopnost. Vsakemu mehaniku (pa tudi lastniku avtomobila) omogoča opravljanje glavnih diagnostičnih nalog oziroma preizkus voznih lastnosti, spremljanje emisij in osnovnih zmogljivosti motorja in krmilne enote. Launch Diagnostics lahko preveri vse kode napak, povezane z motorjem in krmilno enoto vozila, omogoča ogled trenutnih podatkov vozila, branje in brisanje kod napak.

 

Avtodiagnostika LAUNCH CR 319 OBD2 1

 LAUNCH CR 319 ima vse funkcije OBD2, ki jih potrebujete 

Ko se prižge kontrolna lučka motorja v vašem avtomobilu, vam bo ta priročen bralnik kod dal boljšo predstavo o težavi vašega avtomobila. Na primer, od ohlapnega pokrova goriva do okvarjenega senzorja kisika.

Test pripravljenosti I/M

Neuspeh pri preskusu emisij pomeni, da kot voznik ne morete registrirati vozila, ne boste imeli registrskih tablic in ne boste vozili, zato boste morda morali porabiti veliko denarja za povezana popravila, da bo vozilo skladno z normami.Z LAUNCH CR319 lahko obvladate težave s smogom vašega avtomobila tako, da ugotovite, ali so deli, povezani z emisijami, pripravljeni za preskus emisij. To ne bo le prihranilo pri stroških popravil, ampak bo pripomoglo tudi k zmanjšanju ogljičnega odtisa.

Za katere avtomobile je primerna diagnostika Launch OBD2?

Ne glede na znamko, model vozila je čitalnik kod za skeniranje avtomobilov OBD2 združljiv z vsemi vozili, združljivimi z OBDII, vključno z večino ameriških, evropskih in azijskih vozil, izdelanih leta 1996 in pozneje. Podpira vse protokole OBDII: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM in CAN (Controller Area Network). Diagnostika je primerna za večino blagovnih znamk na svetu, na primer:

EU znamke:

Seat, Fiat, Benz, Peugeot, Citroen, Škoda, VW, Audi, Porsche, BMW

US znamke:

Ford, 

Ázijske znamke:

Hyundai, Mitsubishi, Subaru, Nissan, Honda, KIA

Funkcia Plug-and-Play

Odlična stvar tega čitalec kod OBD2 je, da podpira Plug and Play. Self-Diagnostics Launch CR319 je plug-and-play čitalnik kod OBDII, ki ga priključite brez baterije. Samo priključite priključek v vtičnico OBD v avtu in vključite vžig. Čitalnik samodejno zazna avto in pridobi energijo iz vozila. Samodiagnostika uporablja energijo preko OBD modula. Ni vam treba skrbeti, da bi se baterija samodiagnoze izpraznila. DLC (priključek za podatkovno povezavo) se običajno nahaja približno 30 cm (12 palcev) od središča instrumentne plošče.

Iskanje DTCs

Še niste seznanjeni s svetom diagnostičnih bližnjic? Na tej povezavi si preberite naš članek, v katerem vam bomo predstavili najpogosteje uporabljene kratice in njihovo razlago. Diagnostične kode težav OBDII (DTC) so kode, ki jih shrani diagnostični sistem potovalnega računalnika kot odgovor na težavo, ugotovljeno v vozilu. Te kode identificirajo specifično problematično področje in so namenjene zagotavljanju napotkov o tem, kje lahko pride do napake na vozilu. Ko uporabljate bralnik kod za branje diagnostike kode težave, ni treba iskati pomenov kod posamezno na spletu, ampak preprosto uporabite neposredno funkcijo DTC Iskanje. Hkrati prikaže 5-mestne DTC in podroben opis, ki vam pomaga najti težavo. Definicije kode ni treba iskati na internetu

Ko je lahko to  mekanik

LAUNCH obd2 skener CR319 vam omogoča neposredno odkrivanje vzrokov, ko sveti kontrolna lučka Check Engine. To zmanjša diagnostiko poskusov in napak, olajša samostojno reševanje osnovnih težav z avtomobilom in vam omogoča, da se odločite, ali se splača iti k mehaniku. težave z emisijami. Hitro in enostavno rešite težave z avtomobilom.

Največ uporabljena  funkcijae OBD2 na diagnostiki auta

Vzrok opozorilne lučke motorja je lahko manj resen kot ohlapna loputa za plin – težavo, ki jo lahko reši tudi neizkušen mojster. Z naslednjimi funkcijami LAUNCH CR319 lahko preprosto prepoznate vzroke in hitro odpravite težave. Ta čitalnik kod OBD2 bere splošne (P0, P2, P3 in U0), specifične kode proizvajalca (P1, P3 in U1) in čakajoče kode.

  • Prečitalni kod  (Read Code): Prečítajte si kodo DTCs (Diagnostic Trouble Codes), da bi našli problem
  • Erase Code: Izbrišite  DTCs, da bi po opravljenjem našli kontrolko motorja
  • Živi podatki (Live Data):  zbiranje podatkov motorja je odvisno od emisij v realnem času
  • Zamrznjen okvir (Freeze Frame):  Prikaz podatkov, zabeleženih, ko je prišlo do napake, povezane z emisijo
  • Pripravljenost  I/M:  Prečitajte si stanje  pripravljenostiI/M in skontolirajte vozilo glede stanja emisij
  • Poglejte si grafične  live dáta čitalni  moduli vozila pri enostovni analizi
  • Kompletni povzetek informacij o vozilu VIN, CIN a CVNLambda sonda test

Več  funkcij, ki jih  OBD2 CR 319 ponuja

O2 Sensor Test

Preberite rezultat testa senzorja O2 za napake senzorja O2;

On board Monitor test ali Test monitorja na vozilu (način 6) 

Pridobite rezultate testov za sisteme in komponente pogonskega sklopa, ki se ne spremljajo stalno, da bi ugotovili težave z vgrajenim monitorjem 

Sistem EVAP (način 8)  

Omogoča vam, da izvedete test puščanja sistema EVAP v vozilu.

Menu je intuitívne a ľahko sa ovláda vďaka štyrom tlačidlám. Pohodlne sa zmestí do dlane, čo umožňuje ovládanie aj jednou rukou, vďaka kompaktnému dizajnu.

 Katere jezike podpira čitalec kod CR 319? 

 Angleščina, Francoščina, Španščina, Ruščina, Italijanščina, Nemščina a Portugalščina

 Kako je s posodobitvijo čitalcev kod?

Posodobitev je doživljensko brezplačna. Ne potrebujete vsako leto iskat posodobitve in s tem zapravljati časa.

Avtodiagnostika LAUNCH CR 319 OBD2 2

 Kakere so še prednosti  Launch CR319? 

Zaslon

1,77 "TFT, 160*128 dpi

Rozpon napetosti
9-18V

Delovna temperatura
0oC-50oC (32oF -122 oF)

Sobna temperatura

-20 oC -70 oC (-4 oF -158 oF)

Teža
< 200 g

Parametri
Posodobitev diagnostike brezplačno Doživljensko
Full-system diagnostika Ne
Jezik avtodiagnostike angleški, ruski, nemški