Vstopite z nami v svet otroške domišljije in iger. Ponujamo klasične in modne igrače za otroke. Najmlajši bodo potrebovali praktične predmete za otroško sobo. Z lesenim otroškim pohištvom naredite iz otroške sobe najlepši grad ali piratsko trdnjavo. Za male umetnike smo pripravili različne kreativne izdelke. Gibanje na svežem zraku je pomembno za zdravje otrok, zato jih zabavajte na prostem s sodobnimi vrtnimi igračami. Svojega malega športnika boste prepričali s kvalitetno izbiro športne opreme za otroke.

Hitre informacije New
Otroška miza in 2 stola belaOtroška miza in 2 stola bela

Otroška miza in 2 stola bela

Na zalogi
66,94 €
54,87 € brez DDV
Lesena otroška mizica z dvema stoloma bo odlična popestritev vsake otroške sobe. Otrokom zagotovite svoj ustvarjalni kotiček, kjer lahko…
Hitre informacije
Pisarniški stol žametni Dark Grey

Pisarniški stol žametni Dark Grey

<p>Število zvezdic je</p> 3 z 5
Na zalogi
81,07 €
66,45 € brez DDV
Pisarniški stol žametni z možnostjo obračanja in nastavljivo višino. Funkcionalen in moderen stol za udobno delo za računalnikom.
Hitre informacije
Otroški odbojnik Speedee moderOtroški odbojnik Speedee moder

Otroški odbojnik Speedee moder

Na zalogi
43,55 €
35,70 € brez DDV
Otroški odbojnik za otroke moder. Če otroka naučite voziti odbojnik, ne boste imeli niti najmanjših težav z učenjem vožnje s kolesom.
Hitre informacije
Otroški odbojnik Speedee rumenOtroški odbojnik Speedee rumen

Otroški odbojnik Speedee rumen

Na zalogi
43,55 €
35,70 € brez DDV
Otroški odbojnik za otroke rumen. Če otroka naučite voziti odbojnik, ne boste imeli niti najmanjših težav z učenjem vožnje s kolesom.
Hitre informacije
Otroški odbojnik Speedee rdečOtroški odbojnik Speedee rdeč

Otroški odbojnik Speedee rdeč

Na zalogi
43,55 €
35,70 € brez DDV
Otroški odbojnik za otroke rdeče barve. Če otroka naučite voziti odbojnik, ne boste imeli niti najmanjših težav z učenjem vožnje s kolesom.
Hitre informacije
Napihljiv bazen 145x145cm moderNapihljiv bazen 145x145cm moder

Napihljiv bazen 145x145cm moder

Na zalogi
36,48 €
29,90 € brez DDV
Napihljiv bazen 145x145cm za vso družino. Privoščite otrokom hladilno osvežitev v otroškem bazenu. Otroški bazen je veselje za vso družino!
Hitre informacije
Otroška igralna odeja LevčekOtroška igralna odeja Levček

Otroška igralna odeja Levček

Na zalogi
70,91 €
58,12 € brez DDV
Otroška igralna odeja je prijetno mehka in udobna za ležanje. Med ležanjem na blazini lahko otroci opazujejo različne plišaste igrače, ki…

To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

Uporabne igrače za zdrav razvoj otroka. Če razmišljate o primernem darilu za otroka, je umetniški ustvarjalni komplet s kompletnimi dodatki kot so: barvice, markerji, akvareli, tempera barve, čopiči, barvice, voščene barvice prava rešitev. Kakšne so prednosti nakupa umetniškega kompleta za otroke?