Dobrodošli v naši spletni trgovini v kategoriji Namakanje, kjer boste našli široko paleto izdelkov za učinkovito in zanesljivo namakanje vašega vrta. Ponujamo vam vrtne cevi, namakalne sisteme, priključke in dodatke, ki vam omogočajo enostavno in učinkovito vzdrževanje vašega vrta v optimalnem stanju.

Naše vrtne cevi so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo odpornost proti poškodbam in dolgo življenjsko dobo. Na voljo so v različnih dolžinah in premerih, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Naši namakalni sistemi vam bodo ponudili rešitev za samodejno zalivanje vašega vrtnega okolja in vam olajšali nego vaših rastlin.

Namakalni priključki in dodatki so bistveni del vsakega namakalnega sistema. Naša široka paleta konektorjev in dodatkov vam omogoča preprosto priključitev vrtnih cevi na vaš vodni vir ter na različne namakalne naprave in šobe. Z našimi kakovostnimi dodatki boste zagotovili zanesljivo in učinkovito namakanje vašega vrta.

Naložba v kvaliteten namakalni sistem in pripomočke je naložba v zdravje in lepoto vašega vrta.

Obiščite našo e-trgovino in odkrijte našo široko ponudbo vrtnih cevi, namakalnih sistemov, priključkov in dodatkov, ki vam bodo pomagali ohranjati vaš vrt v optimalnem stanju. Naredite prvi korak k bolj zdravemu in lepšemu vrtu že danes.

Vrtne cevi:

  • Ponujamo cevi različnih dolžin, premerov in materialov, tako da lahko izberete najprimernejšo za vašo trato in vrt.

Namakalni sistemi:

  • Avtomatizirajte namakanje vašega vrta in prihranite čas in vodo z našimi namakalnimi sistemi.
  • Izbirate lahko med različnimi vrstami sistemov, od enostavnih kapljičnih sistemov do zapletenih sistemov z razpršilci.

Priključki in dodatki:

  • Dopolnite svoje namakalne sisteme z različnimi priključki, adapterji, spojkami in šobami.
Hitre informacije
Vrtna cev 3/4"" 50m zelena SPRINTVrtna cev 3/4"" 50m zelena SPRINT

Vrtna cev 3/4"" 50m zelena SPRINT

Pričakujemo
35,59 €
29,17 € brez DDV
Troslojna vrtna cev z notranjim premerom 3/4" (20 mm) dolžine 50 metrov je ojačana. V notranjosti cevi je material, ki preprečuje nabiranje…
Hitre informacije
Vrtna cev 3/4" 50m SUNFLEXVrtna cev 3/4" 50m SUNFLEX

Vrtna cev 3/4" 50m SUNFLEX

Pričakujemo
37,52 €
30,75 € brez DDV
Vrtna cev z notranjim premerom 3/4" (20 mm), z dolžino 50 metrov, troslojna. V notranjosti cevi je material, ki preprečuje nabiranje alg v…