Izbirate iz naše ponudbe pripomočkov za nego mačk. Tu boste našli praskalnike in različno praktično pohištvo za mačke, torbe in kletke za mačke in pse ter toaletne potrebščine. Ne glede na to, ali je vaša mačka velika ali majhna, boste zagotovo našli primerno korito, ležišče ali praskalnik.

Za spodbujanje čutnega razvoja vaše mačke je tunel z ropotuljicami odlična igrača, ki bo vašo mačko zabavala več ur. Mačji stolpi so odlična zabava, plezalo in brlog v enem, kjer se bo vaš ljubljenček rad sprostil in igral. 

Prenosne torbe so odlična izbira za varno prenašanje hišnih ljubljenčkov, saj so mehke, jih je mogoče zlagati, uporabljeni materiali pa poskrbijo, da se bo vaš ljubljenček počutil udobno in varno. 

Zdravje mačke in vas je pomembno - za odstranjevanje nevarnih klopov so primerne posebne vilice, ki odstranijo celega klopa in glavo ter tako poskrbijo za varnost vašega ljubljenčka. Za zaščito svojega zdravja pri opremljanju mačjega stranišča ne pozabite na posebno podlogo, ki bo preprečila, da bi se umazana stelja širila po prostoru, in vas zaščitila pred morebitnimi nalezljivimi boleznimi.

Hitre informacije
Tunel za živali,50 cm, modriTunel za živali,50 cm, modri

Tunel za živali,50 cm, modri

Na zalogi
12,20 €
10 € brez DDV
Udoben in zložljiv tunel za male živali. Tunel za male živali zagotavlja veliko veselja za hišnega ljubljenčka in veliko počitka za…
Hitre informacije
Krtača za lase, zeleno-belaKrtača za lase, zeleno-bela

Krtača za lase, zeleno-bela

Na zalogi
5,49 €
4,50 € brez DDV
Praktična in udobna krtača za razčesavanje las. Zaradi rezila krtača učinkovito odstranjuje odmrle dele brez rezanja. Preprečuje zapletanje…