Izbirate iz naše ponudbe pripomočkov za nego mačk. Tu boste našli praskalnike in različno praktično pohištvo za mačke, torbe in kletke za mačke in pse ter toaletne potrebščine. Ne glede na to, ali je vaša mačka velika ali majhna, boste zagotovo našli primerno korito, ležišče ali praskalnik.

Za spodbujanje čutnega razvoja vaše mačke je tunel z ropotuljicami odlična igrača, ki bo vašo mačko zabavala več ur. Mačji stolpi so odlična zabava, plezalo in brlog v enem, kjer se bo vaš ljubljenček rad sprostil in igral. 

Prenosne torbe so odlična izbira za varno prenašanje hišnih ljubljenčkov, saj so mehke, jih je mogoče zlagati, uporabljeni materiali pa poskrbijo, da se bo vaš ljubljenček počutil udobno in varno. 

Zdravje mačke in vas je pomembno - za odstranjevanje nevarnih klopov so primerne posebne vilice, ki odstranijo celega klopa in glavo ter tako poskrbijo za varnost vašega ljubljenčka. Za zaščito svojega zdravja pri opremljanju mačjega stranišča ne pozabite na posebno podlogo, ki bo preprečila, da bi se umazana stelja širila po prostoru, in vas zaščitila pred morebitnimi nalezljivimi boleznimi.

Hitre informacije
Prskalnik za mačke 55,5cm ShamPrskalnik za mačke 55,5cm Sham

Prskalnik za mačke 55,5cm Sham

Pričakujemo
22,27 €
18,25 € brez DDV
Praskalnik za mačke s hišico in počivališčem je odlična rešitev za zaščito vašega pohištva, hkrati pa vašemu ljubljenčku zagotavlja…