Če potrebujete   pravo orodje za montažo ali razstavljanje zavornih batov ali nastavitev merilca zavor, ste prišli na pravo mesto. Morate samo izbrati pravi  komplet glede na blagovno znamko in vrsto  vozila in priti na delo.

Zavorni batni potisni kompleti se uporabljajo za vlečenje (stisnjenje) batov v batih za zavornega sistema. Potrebna so za popravilo vozil z zavorami na disku. Še posebej jih boste cenili pri zamenjavah zavornih ploščic. Z njim lahko pritisnete ali zavrtite zavorne bate, kot je potrebno. Seti so idealni  za delavnico, avto servis, pa tudi za garažo vsakega kotička.

Seti so praktično dani v kovčku iz trpežne plastike. Enostaven je za obravnavo in prihrani vaš čas.  Orodje samo je izdelano iz kvalitetnega jekla.

Komplet za stiskanje zavornih batov delimo s številom kosov. Glede na število adapterjev so razdeljeni na 12-delne, 18-delne, 21-delne in 35-delne.

Komplet vključujejo 2 vijakasta vretena za desno kot levo nit. Za vozila z zavornimi kalibri zavorami z vgrajeno ročno zavoro se vrnitev zavornih batov izvede z obratnim vrtenjem. Za druga vozila, s potlačenjem teh batov.

12-delni komplet vključuje 10 tlačne priloge in je primeren za znamke, kot so Citroen, Audi, Fiat, Ford, Honda, Mitsubishi.

18-delni komplet vključuje 15 tlačnih nastavkov , en stop in dva potisna vijaka.

21-delni komplet vključuje 17 tlačni nastavki , vključno z vlečelnikom za leičarje.

Profesionalni 35-delni  komplet je primeren za večino avtomobilov na trgu: Audi, Fiat, Ford, Isuzu, Honda, Jaguar, BMW, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Toyota, Renault, Volvo, Citroen, Opel, SAAB, GM in VW.