Kampiranje

Imamo vse pripomočke za kampiranje! Opremite se v naši e-trgovini in doživite nepozabno kampiranje na prostem. 

Plinski gorilniki

Plinski gorilnik je nepogrešljiv pomočnik na kampiranju. Je prenosen, hiter in enostaven za uporabo. Profesionalni plinski gorilnik YATO ima najvišjo delovno temperaturo do 1300 °C - ni odličen le za kampiranje, temveč tudi za delo v delavnici, sestavljanje tesno prilegajočih se strojnih delov, odmrzovanje, sušenje ... Ali pa posezite po plinskem gorilniku Alpen Camping Pro s 4 kartušami v paketu. 

Plinski kuhalniki

Plinski štedilnik je idealen za pripravo toplih obrokov v kampu. Plinski kuhalnik Marco Camping z 2 kartušama za ponovno polnjenje je priročen pomočnik na vseh vaših potovanjih. S tem kuhalnikom lahko udobno in hitro kuhate zase in za vso družino, kjer koli. 

Plinski kuhalnik za kampiranje je majhen, kompakten in praktičen prenosni kuhalnik, primeren tudi za manjše piknike in krajša potovanja. Kuhalnik za kampiranje je opremljen z dvema kartušama. 

Plinske kartuše

Za vsak primer je koristno imeti na zalogi tudi nadomestne kartuše za plinske gorilnike in štedilnike. Samo izberite vrsto kartuše, ki je primerna za štedilnik ali gorilnik. 

Solarni tuš

Solarni tuši vam bodo olajšali in popestrili trenutke na kampiranju. Ni vam treba iskati zidanega tuša, preprosto napolnite to črno vrečko z vodo, pustite, da se segreje na soncu, in to je to! V naši ponudbi lahko izberete solarni tuš glede na prostornino - 10 litrov, 20 litrov ali celo 40 litrov!

Spalne vreče

Brez kakovostne spalne vreče na kampiranju ne bi mogli dobro spati. Izberite na primer spalno vrečo Meadow - je udobna, lahka (0,93 kg), vodoodporna, antialergijska in primerna do 5 °C.  

Pohodniški šotori

Z dobrim pohodniškim šotorom bo kampiranje doživetje, kamor koli se odpravite. Naši šotori so primerni za počitnice, kampiranje, ribolov ali sprostitev v naravi. Šotor za 4 osebe lahko udobno sprejme štiričlansko družino, po potrebi pa lahko sprejme tudi dodatno osebo.

Pohodniški šotor Iglu je odličen za vsako situacijo, zaradi praktičnega predprostora pa imate na voljo tudi prostor za shranjevanje mokrih čevljev ali umazane opreme. 

Mize in stoli

Mize in stoli za kampiranje ustvarijo občutek, kot da ste v najboljši restavraciji, in to kar na prostem! Zložljiva miza se podvoji kot jedilna ali stranska miza, v kombinaciji s stoli pa lahko udobno namestite do štiri osebe naenkrat. Po potrebi lahko dodatne stole kupite ločeno.Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -14%
Podlaga za kampiranje 1x2,5m 430g bežPodlaga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Podlaga za kampiranje 1x2,5m 430g bež

Na zalogi
23,28 € 26,94 €
19,08 € brez DDV
Podloga za kampiranje je močna podloga za vsakega ljubitelja kampiranja. Podloga za kampiranje se lahko uporablja v kampih, šotorih,…
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -18%
LED naglavna svetilka Dustin 1WLED naglavna svetilka Dustin 1W

LED naglavna svetilka Dustin 1W

Na zalogi
9,05 € 11,08 €
7,42 € brez DDV
Outdoor LED naglavna svetilkaje kot nalašč za aktivnosti na prostem, kampiranje, bivakiranje ali ko morate zasijati in hkrati potrebujete…
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -19%
Turistični plinski kuhalnik Marco in 2 kartušiTuristični plinski kuhalnik Marco in 2 kartuši

Turistični plinski kuhalnik Marco in 2 kartuši

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
35,48 € 43,62 €
29,08 € brez DDV
Plinski turistični kuhalnik Vsako vaše potovanje bo spremenilo v doživetje, polno okusov. Vključeni sta 2 polnili za kartuše. Kuhanje za…
Hitre informacije Poletna razprodaja Akcija -25%
Zložljivi stol za kampiranje RED

Zložljivi stol za kampiranje RED

Ni na zalogi
12,10 € 16,17 €
9,92 € brez DDV
Vsestranski zložljivi stol za kampiranje v rdeči barvi se lahko uporablja kot praktičen ribiški stol z naslonjalom. Idealno za teraso, vrt,…
Hitre informacije Poletna razprodaja
Spalna vreča 210x80cm 0-25°C Temno modraSpalna vreča 210x80cm 0-25°C Temno modra

Spalna vreča 210x80cm 0-25°C Temno modra

Ni na zalogi
37,52 €
30,75 € brez DDV
Spalna vreča 210x80cm 0-25°C temno modra je odlična spremljevalka vsakega pustolovca in outdoor navdušenca.
Hitre informacije Poletna razprodaja
Set posode za kampiranje za 2 osebi WildSet posode za kampiranje za 2 osebi Wild

Set posode za kampiranje za 2 osebi Wild

Ni na zalogi
33,45 €
27,42 € brez DDV
Set posode za kampiranje za 2 osebi je lahek in vključuje vse, kar je pomembno za kuhanje na prostem. Set za kampiranje je odporen na…

Mednarodni dan piknikov

Mednarodni dan piknikov

Pojdite skupaj z  nami na piknik

Mednarodni dan piknikov se slavi po celem svete in nudi priložnost za družine, prijatelje in samske za uživanje v naravi. Piknik je pribljubljena oblika relaksacije, zabave in sprostitve V tem  članku vam prinašamo naše odlične ideje o izdelkih, s katerimi bo vaš piknik še bolj prijeten.