Imamo vse za garažo in delavnico. Na enem mestu lahko kupite vse moto orodje in dodatke za svojo delavnico. Ponujamo profesionalno opremo za vašo garažo in trgovino s pnevmatikami. Tu boste našli svojo izbiro, ne glede na to, ali iščete hidravlični dvigalo, kompresor, varilni aparat ali podaljšek. V naši spletni-trgovini boste našli kvalitetna profesionalna in hobi orodja po dostopni ceni.

Hitre informacije -9%
Komplet pnevmatskega orodja za kompresor TA103Komplet pnevmatskega orodja za kompresor TA103

Komplet pnevmatskega orodja za kompresor TA103

Ni na zalogi
39,04 € 43,11 €
32 € brez DDV
Komplet pnevmatskega oordja za za polnjenje pnevmatik, barvanje, mazanje, čiščenje, pihanje in številna druga dela.
Hitre informacije -6%
Komplet Gola 94kos TA204Komplet Gola 94kos TA204

Komplet Gola 94kos TA204

Ni na zalogi
66,83 € 70,91 €
54,78 € brez DDV
Profesionalni gola komplet nasadnih ključev iz visokokakovostnega jekla za profesionalce in domače mojstre vsebuje 94 kosov orodja

Kakšno avtodiagnostiko uporabiti za osebna vozila?

Danes je vsak avto opremljen z elektronsko krmilno enoto. Krmilna enota so možgani celotnega avtomobila, ki je odgovoren za delovanje motorja, skeniranje vrednosti in signalov ter snemanje različnih podatkov, ki so pomembni za nemoteno delovanje vašega avtomobila. Če pride do  napake v enem od sistemov, vam bo pogosto vaš avto pokazal opozorilno lučko na računalniku vašega vozila. Če  vam računalnik  na vozilu ne pove, kaj je določena napaka, morate uporabiti avtodiagnostiko.