Premične dvigalke za motor olajšajo rokovanje s težkimi predmeti v delavnicah in specializiranih servisih. Delavniški žerjav lahko uporabljate ne samo pri delu z motorjem, ampak tudi pri premikanju drugih težkih tovorov v garaži. Motorne dvigalke, drugače imenovane žirafe, odlikujejo kakovostna izdelava, čvrsti materiali in visoka nosilnost. V tem primeru za dvigovanje motorjev in drugih bremen skrbi hidravlika, kar močno olajša dvigovanje motorjev in njihovo demontažo s karoserije vozila. Druga prednost in sestavni del teh orodij so fiksna in vrtljiva kolesca, zahvaljujoč katerim je premikanje dvignjenega predmeta res enostavno.

Pri izbiri motorne dvigalke se ne osredotočajte le na samo nosilnost. Preverite kakovost materialov, obstojen premaz, ki bo ščitil pred nepotrebno korozijo, v primeru manjših garaž in delavnic pa priporočamo izbiro dvigalke z zložljivo roko ali z možnostjo popolnega zloženja, ki vam bo prihranila prostor in olajšanje shranjevanja.

Pri dvigovanju motorjev ne pozabite na balanser, ki zahvaljujoč porazdelitvi teže zmanjša nihanje predmeta, obešenega na dvigalko.

💡 Ne pozabite, da hidravlični bati dvigalk motorjev v večini primerov niso opremljeni z nobenim varovalom, zato jih ne puščajte dlje časa obremenjenih, ker se lahko hidravlika sprosti in roka nenadoma pade. Za večjo varnost in udobnejše delo uporabite nosilec motorjev.

Nosilec motorja je odličen pomočnik tudi pri samih servisnih delih na motorju. Ko ga razstavite z žirafo, morate motor pred delom nekje shraniti. Nosilec motorja je idealen ravno za to, kar drži motor in zahvaljujoč vrtljivi glavi se motor lahko nagne pod želenim kotom. Tako kot pri dvigalkah tudi tukaj ne smejo manjkati kakovostna kolecsa za enostavno premikanje.

V naši ponudbi boste našli mobilne dvigalke motorjev t.i žirafe ali nosilce motorjev in potrebne dodatke zanje.

Prinašamo vam vrhunsko orodje, ki ne sme manjkati v nobenem specializiranem servisu ali delavnici, zato vam bomo z veseljem pomagali tudi pri izbiri dvigalke motorjev.

Hitre informacije
Dvigalka motorja 2T H-120Dvigalka motorja 2T H-120

Dvigalka motorja 2T H-120

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
253,15 €
207,50 € brez DDV
Dvigalka motorja z nosilnostjo 2T. Dvigalka motorja, namenjena za demontažo ali montažo motorja v karoserijo. Zaradi šestih kovinskih koles…
Hitre informacije
Dvigalka HDS 900 kgDvigalka HDS 900 kg

Dvigalka HDS 900 kg

Na zalogi
300,94 €
246,67 € brez DDV
Dvigalka HDS z nosilnostjo 900 kg je nepogrešljiv pripomoček vsakega lastnika delavnice, avtoservisa ali lastnika vozila, ki opravlja redna…
Hitre informacije
Dvigalka HDS 450 kg z vitlomDvigalka HDS 450 kg z vitlom

Dvigalka HDS 450 kg z vitlom

Na zalogi
198,25 €
162,50 € brez DDV
Dvigalka HDS z nosilnostjo 450 kg in vitlom je nepogrešljiv pripomoček vsakega lastnika delavnice, avtoservisa ali lastnika vozila, ki…
Hitre informacije
Balanser 435 kg s tečajiBalanser 435 kg s tečaji

Balanser 435 kg s tečaji

Na zalogi
30,40 €
24,92 € brez DDV
Balanser za izravnavo obremenitev pri dvigovanju motorjev in drugih bremen z dvigalko motorja. Nosilnost do 435 kg.
Hitre informacije
Dvigalka HDS 900 kg z vitlomDvigalka HDS 900 kg z vitlom

Dvigalka HDS 900 kg z vitlom

Ni na zalogi
330,41 €
270,83 € brez DDV
Dvigalka HDS z nosilnostjo 900 kg in vitlom je nepogrešljiv pripomoček vsakega lastnika delavnice, avtoservisa ali lastnika vozila, ki…
Hitre informacije
Bat 8TBat 8T

Bat 8T

Ni na zalogi
59,99 €
49,17 € brez DDV
Bat 8t zasnovan za dvigalke motorjev.