Dom je prijeten dom takrat, ko je poln najlepših dodatkov in okraskov za dom. V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete, da bo vaša hiša postala dom.

V kategoriji tekstila za dom boste našli veliko lepih in prijetnih posteljnin v različnih dizajnih. Posteljnine primerne tako za otroške postelje kot zakonske postelje, za druženje in sladko spanje. In to seveda ne bi bilo mogoče brez kakovostne zatezne napenjalne rjuhe iz džerseja. Da bi ustvarili popolno vzdušje izberite romantično izgledajoče blazine za stole ali sobne gugalnice iz naše ponudbe.

Na oddelku osvežilcev doma imamo vse za vas, da bo vaš dom dišal naravnost popolno! Različni aroma difuzorji v čudovitih dizajnih - za otroško sobo je primeren difuzor v obliki barvne voščenke, za dnevno sobo izberite na primer difuzor v obliki mačke. V aroma difuzorje dajajte samo posebna eterična olja! Na primer čudovito, dišeče vanilijevo vrtnično olje.

Ogledal doma nikoli ni dovolj. Veliko ogledalo z vgrajeno škatlo za nakit bo odličen okrasek in praktičen dodatek vaši spalnici, garderobi ali predsobi. LED kozmetično ogledalo z vgrajeno osvetlitvijo vam bo v pomoč pri ličenju in kozmetičnih posegih. 

V oddelku kuhinjskih pripomočkov boste našli številne praktične pomočnike, ki vam bodo olajšali vsakodnevno pripravo obrokov za vso družino.

V kategoriji avdio dodatkov boste našli dodatke, ki bodo dopolnili udobno vzdušje vašega doma. Svojo najljubšo glasbo ali poddaje lahko poslušate na praktičnem, prenosnem zvočniku Bluetooth, kjerkoli že ste doma. Odličen je tudi za potovanja!

Hitre informacije
Vlažilec zraka 5,8L WhiteVlažilec zraka 5,8L White

Vlažilec zraka 5,8L White

Na zalogi
43,62 €
35,75 € brez DDV
Vlažilec zraka, če iščete način za izboljšanje kakovosti zraka v vašem domu ali pisarni. Vlažilec zraka je sodobna naprava, ki pomaga…
Hitre informacije Akcija -30%
Bombažne rjuhe Red Heart 140x200cmBombažne rjuhe Red Heart 140x200cm

Bombažne rjuhe Red Heart 140x200cm

Na zalogi
19,22 € 27,36 €
15,75 € brez DDV
Kakovostne dvostranske bombažne rjuhe za udobje in vonj vašega doma. Dvostranski komplet posteljnine vključuje prevleko za odejo velikosti …
Hitre informacije
Blazinice za stole Velvet Emerald ShellBlazinice za stole Velvet Emerald Shell

Blazinice za stole Velvet Emerald Shell

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
52,77 €
43,25 € brez DDV
Komplet dveh smaragdno zelenih blazin, povezanih z vrvico, ki se lahko uporablja kot okrasna blazina v obliki školjke na viseči mreži,…
Hitre informacije
Aromatično olje Flower Boom 12mlAromatično olje Flower Boom 12ml

Aromatično olje Flower Boom 12ml

Na zalogi
3,97 €
3,25 € brez DDV
Aromatično olje je mešanica naravnih izvlečkov v kombinaciji s sintetično pridobljenimi dišavnimi toni, je kombinacija več sestavin, ki jih…
Hitre informacije Akcija -17%
Aroma difuzor LED 300ml PROFUMOAroma difuzor LED 300ml PROFUMO

Aroma difuzor LED 300ml PROFUMO

<p>Število zvezdic je</p> 5 z 5
Na zalogi
15,15 € 18,21 €
12,42 € brez DDV
Aroma difuzor z osvetlitvijo LED in daljinskim upravljalnikom je eleganten vlažilnik zraka z difuzorjem, ki je idealen za aromaterapijo.
Hitre informacije
Dišeče olje Sandal 12ml

Dišeče olje Sandal 12ml

Na zalogi
3,97 €
3,25 € brez DDV
Aromatično olje je mešanica naravnih izvlečkov v kombinaciji s sintetično pridobljenimi dišečimi toni sandalovine.