Dom je prijeten dom takrat, ko je poln najlepših dodatkov in okraskov za dom. V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete, da bo vaša hiša postala dom.

V kategoriji tekstila za dom boste našli veliko lepih in prijetnih posteljnin v različnih dizajnih. Posteljnine primerne tako za otroške postelje kot zakonske postelje, za druženje in sladko spanje. In to seveda ne bi bilo mogoče brez kakovostne zatezne napenjalne rjuhe iz džerseja. Da bi ustvarili popolno vzdušje izberite romantično izgledajoče blazine za stole ali sobne gugalnice iz naše ponudbe.

Na oddelku osvežilcev doma imamo vse za vas, da bo vaš dom dišal naravnost popolno! Različni aroma difuzorji v čudovitih dizajnih - za otroško sobo je primeren difuzor v obliki barvne voščenke, za dnevno sobo izberite na primer difuzor v obliki mačke. V aroma difuzorje dajajte samo posebna eterična olja! Na primer čudovito, dišeče vanilijevo vrtnično olje.

Ogledal doma nikoli ni dovolj. Veliko ogledalo z vgrajeno škatlo za nakit bo odličen okrasek in praktičen dodatek vaši spalnici, garderobi ali predsobi. LED kozmetično ogledalo z vgrajeno osvetlitvijo vam bo v pomoč pri ličenju in kozmetičnih posegih. 

V oddelku kuhinjskih pripomočkov boste našli številne praktične pomočnike, ki vam bodo olajšali vsakodnevno pripravo obrokov za vso družino.

V kategoriji avdio dodatkov boste našli dodatke, ki bodo dopolnili udobno vzdušje vašega doma. Svojo najljubšo glasbo ali poddaje lahko poslušate na praktičnem, prenosnem zvočniku Bluetooth, kjerkoli že ste doma. Odličen je tudi za potovanja!