Hiša in vrt sta naš dom, zato je pomembno, da se tam dobro počutimo. Tu boste našli različne lepe in praktične predmete, ne le za notranjost. Od elegantnega pohištva do dodatkov za vaše hišne ljubljenčke. 

Posvetite nekaj pozornosti tudi svojemu vrtu. Vrtna oprema in pladnji za folijo so v pomoč pri negi cvetličnih gredic in rož. Avto ali motor lahko parkirate v praktični zložljivi garaži, če pa bi morali priti prijatelji, preprosto izvlecite vrtni žar in vrtno pohištvo z gazebo. Otroci se bodo med žarom zabavali na trampolinu in peskovniku, na primer. Vse to lahko preprosto kupite v naši e-trgovini.

Božič

Božič je najlepši praznik v letu in zahvaljujoč naši e-trgovini ga lahko imate okrašenega in lepega! Izbirate lahko med božičnimi okraski, ki ne bodo razveselili le vaših najmlajših, in svoj dom polepšate s čudovitimi božičnimi lučkami in svetlobnimi verigami. Za izdelavo najlepšega božičnega drevesca pa boste v razdelku Božični okraski našli vse, kar potrebujete.

Božična drevesa

Božično drevo je temelj vsakega božiča! Plastično drevo je okolju prijaznejša rešitev kot živo odrezano drevo, izbirajte odgovorno in videli boste, da vas bo vaše drevo razveseljevalo še vrsto let. Izberite jelko, smreko, smreko ali zemeljski bor.

Vrt

Naj bo vaš vrt oaza miru, uživajte v žaru z družino ter z lastnimi rokami pridelujte najboljšo zelenjavo in sadje. Ne glede na to, ali iščete vrtno pohištvo, žar ali trampolin ali druge uporabne vrtne pripomočke, boste tu vedno našli, kar potrebujete. 

Domače živali

Hišni ljubljenčki so naši najboljši prijatelji. Zato jim zagotovite najboljšo nego in kakovostne pripomočke - brlog, korito za smeti, praskalnik in druge igrače, ki bodo vašega ljubljenčka zabavale tudi takrat, ko ga ne bo zraven. Izbirate lahko med potrebščinami za pse in mačke. 

Vse za dom

Imamo vse, kar potrebujete za vsak dom! Pohištvo in dodatki, s katerimi bo vsak trenutek doma prijetnejši. Okrasite svoj dom z dodatki za dom, okraski in pohištvom. Vse svoje zaklade lahko skrijete v sef, prosti čas pa lahko nemoteno preživljate zahvaljujoč različni kul elektroniki.  

Drogerija

Za čist in varen dom potrebujete kakovostno drogerijo in razkužila. Razkužila bodo zaščitila in razkužila vsak kotiček vašega doma, s posebnimi čistilnimi pastami pa lahko očistite, kar se vam je zdelo nemogoče! 

Peskovnik za otroke

Peskovnik je eden od najljubših prostorov za igro otrok! Tu lahko razvijajo svoje spretnosti, gradijo gradove iz peska, pečejo lutke iz peska ... preprosto vse, kar si izmisli otroška domišljija. Podprite razvoj svojih otrok in jim zagotovite peskovnik, v katerem bodo z veseljem preživeli vsak prosti trenutek!

Hitre informacije
Plinski gorilnik do 1300 °CPlinski gorilnik do 1300 °C

Plinski gorilnik do 1300 °C

Na zalogi
2,95 €
2,42 € brez DDV
Plinski gorilnik s keramičnim vložkom do 1300 °C s piezo vžigalnikom (pritisk na gumb ustvari iskro, ki vžge plinski curek) za uporabo s…
Hitre informacije
Vrtni paviljon 2x2x2m PE belVrtni paviljon 2x2x2m PE bel

Vrtni paviljon 2x2x2m PE bel

Na zalogi
91,40 €
74,92 € brez DDV
Vrtni paviljon 2x2x2m bel je izdelan iz nepremočljivega polietilena. Paviljon je idealna rešitev, če načrtujete praznovanje, družabni…
Hitre informacije
Elektronski regulator 1-smerni

Elektronski regulator 1-smerni

Na zalogi
36,50 €
29,92 € brez DDV
Elektronski regulator 1-smerni je izjemno orodje za učinkovito kontrolo namakanja v vrtovih in rastlinjakih. Ta pametna naprava uporabnikom…
Hitre informacije
Elektronski regulator

Elektronski regulator

Na zalogi
53,78 €
44,08 € brez DDV
Elektronski regulator je nepogrešljiv pripomoček za nadzor delovanja razpršilnikov in namakalnih sistemov. Pet gumbov omogoča…
Hitre informacije
Elektronski regulator namakanjaElektronski regulator namakanja

Elektronski regulator namakanja

Na zalogi
32,43 €
26,58 € brez DDV
Elektronski regulator WL-3132 je nepogrešljiv pripomoček za nadzor delovanja razpršilnikov in namakalnih sistemov. Pet gumbov omogoča…
Hitre informacije
Elektronski regulator WL-3132

Elektronski regulator WL-3132

Na zalogi
32,43 €
26,58 € brez DDV
Elektronski regulator WL-3132 je nepogrešljiv pripomoček za nadzor delovanja razpršilnikov in namakalnih sistemov. Pet gumbov omogoča…

Vrt na balkonu - 5 nasvetov kako si ga ustvariti

Vrt na balkonu - 5 nasvetov kako si ga ustvariti

Hrepenite po lastnem vrtu, ampak stanujete v stanovanju in imate na voljo malo prostora? Nič zato, tudi vrt na balkonu ima svoj čar. Na majhnem prostoru si lahko pričarate čaroben vrt in svoj košček raja samo zase.


Kako gojiti avokado

Kako gojiti avokado

Govori se da za konzumacijo nekaterih živil morate dozoreti. Podobno je pri avokadu. Ko enkrat vzljubite njegovo okus, vaša glavna jed in priloga pridobi dodano vrednosti. V današnjem članku si pogledamo, kako gojiti avokado v domačem okolju.


Kako saditi jagode

Kako saditi jagode

Polne antioksidantov, priljubljene zaradi svojega tipičnega vonja in okusa. Jagode so med sadjem po priljubljenosti zelo visoko tudi zaradi kvalitetnih sadežev in jih lahko gojite v domačem okolju. Kdaj je pravilni