Zahvaljujoč dodatkom za vrtne šotore lahko klasičen šotor spremenite v prostor z novimi možnostmi!

Z gumijastim pajkom lahko pritrdite karkoli - ponjavo na noge šotora ali drug del, ki ga ravno želite pritrditi in imeti ob strani.

Mreža proti mrčesu bo poskrbela, da nezaželeni obiskovalci - žuželke, kot so komarji, ose ali sršeni - ne bodo zašli v vaš šotor, vi pa boste na zabavi uživali brez težav in nadležnih situacij.

Altánkové závažia podporia stabilitu celej konštrukcie, stačí ich iba naplniť pieskom a pripevniť k nohám konštrukcie stanu. Stan tak budete môcť používať aj v náročných podmienkach nepriaznivého počasia. 

Uteži za paviljon bodo podpirale stabilnost celotne konstrukcije, le napolnite jih s peskom in pritrdite na noge konstrukcije šotora. Tako boste šotor lahko uporabljali tudi v zahtevnih vremenskih razmerah.

Po koncu sezone lahko šotor zložite in pospravite v praktično torbo za shranjevanje na kolescih. Tako bo pripravljen na novo sezono, brez potrebe po čiščenju, razprostiranju ponjave in iskanja posameznih delov po garaži ali skladišču.

V naši e-trgovini si lahko šotor sestavite tudi sami, vse kar morate storiti je, da posamezne dele kupite posebej. Za začetek potrebujete visokokakovostno in trdno konstrukcijo, ki bo varno držala stranske stene in streho šotora. Za povezovanje dveh konstrukcij - šotorov skupaj uporabite univerzalni vijak. Za varno pritrditev konstrukcije šotora na tla ne pozabite na kline za šotor in vrv, ki bodo šotor držali na tleh tudi ob močnejšem sunku vetra. In zdaj najboljša stvar! Izberite šotorsko streho glede na željene dimenzije in barvo, na primer v čudoviti rdeči barvi. Stranske stene so seveda obvezne, na srečo vam jih ponujamo tudi, in sicer v različnih barvnih različicah in velikostih. Zdaj morate le še načrtovati najboljšo vrtno zabavo pod soncem! Oziroma pod šotorom.