Če že imate vrtni folijski rastlinjak ali rastlinjak iz polikrabonata oz. stekla, lahko kupite dodatke za rastlinjake, vrtne rokavice, mini rastlinjake, sadilnike, koreninjače, vrtno lopato, trakove za popravilo za folijski rastlinjak ... Dodatki za rastlinjake bodo povečali vašo kakovost in olajšali delo. Povečajte uspeh svojega rastlinjaka z kakovostnimi dodatki - Zakaj vlagati in kako prinesti koristi svojemu vrtu?

  • Pripomočki za zalivanje in gnojenje olajšajo vzdrževanje in zagotovijo, da vaše rastline dobijo točno toliko vode in hranil, kot jih potrebujejo.
  • Sadilniki, koreninjači za presaditve: ustvarjajo idealne pogoje za rast sadik pod vašim nadzorom.
  • Vrtne rokavice: so popoln pomočnik pri sajenju, kopanju, puljenju plevela in drugem čiščenju vrta.
  • Kakovostni dodatki so zasnovani tako, da jih je enostavno namestiti in uporabljati. Nič vas ne bo oviralo na poti do uspešnega in učinkovitega gojenja.
  • Optimalni pogoji, ki jih ustvarjajo dodatki, vodijo do višjih donosov in boljše kakovosti pridelka. Od truda na vrtu boste imeli več.
Hitre informacije
Letev za setev,1m, lesenaLetev za setev,1m, lesena

Letev za setev,1m, lesena

Na zalogi
9,05 €
7,42 € brez DDV
Letev za setev služi za narejanje brazd v katere sejemo drobna semena. Praktičen pripomoček ki omogoča hitro in pravilo setev semena

Gojenje v rastlinjaku za začetnike

Gojenje v rastlinjaku za začetnike

Kompleten vodnik za gojenje v rastlinjaku- Kako začeti gojiti zelenjavo?

 Ste že izbrali rastlinjak iz stekla ali folije? Če še ne, najdete v naslednjih korakih številne koristne nasvete za pravilno izbiro izdelka za vas