V naši kategoriji Cvetlični lonci vam ponujamo širok izbor kakovostnih cvetličnih lončkov iz lesa in ratana.

V naši kategoriji - cvetlični lonci in visoke grede boste našli pestro izbiro kakovostnih lesenih cvetličnih loncev, cvetličnih loncev iz ratana in visokih gred, ki bodo vašemu domu, vrtu ali terasi dale edinstven in naraven videz. Ponujamo različne velikosti, oblike lesenih loncev in loncev iz ratana, ki ustrezajo vašim željam in potrebam.

  • Naši leseni lonci so izdelani iz kakovostnega lesa, ki je odporen na vremenske vplive in zagotavlja dolgo življenjsko dobo loncev. Poleg tega so ti lonci ekološki in naravni, zaradi česar so idealna izbira za tiste, ki imate raje ekološke in trpežne materiale. Tako z lesenimi lonci kot lonci iz ratana lahko preprosto okrasite svoj dom ali vrt.
  • Cvetlični lonci iz ratana bodo vašemu vrtu dodali stilski in eleganten videz. Izdelani so iz kakovostnega ratana, ki je odporen na vremenske vplive in zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Ti cvetlični lonci so idealen dodatek k moderni in stilski zunanjosti.

Naložba v lesene lonce in lonce iz ratama je naložba v lepoto in estetiko vašega doma ali zunanjosti. Z našimi kakovostnimi lesenimi lonci in lonci iz ratana lahko ustvarite prijeten prostor, poln cvetja in zelenja, ki vas bo dolgo razveseljeval.

Izbirajte med našo široko ponudbo lesenih cvetličnih loncev in visokih gred.

Hitre informacije
Leseni cvetlični lonec rjavi 60x30x25cmLeseni cvetlični lonec rjavi 60x30x25cm

Leseni cvetlični lonec rjavi 60x30x25cm

Ni na zalogi
35,48 €
29,08 € brez DDV
Leseni cvetlični lonec rjave barve 60x30x25cm je impregniran in odporen na vremenske razmere. Ta kombinacija bo vaš vrt naredila izvirno…