Okrašen in bleščeč božič bo letos tudi zaradi naših božičnih okraskov! Božični okraski so lahko različnih oblik in barv, odvisno od vaših želja. Okrasite vhodna vrata s čudovitim božičnim vencem, razveselite otroke z božičnimi okraski s severnimi jeleni in v okna obesite enega od naših božičnih girland!

Tudi božično drevo je neločljivo povezano z božičem; boste letos izbrali netradicionalno umetno zasneženo drevo, klasično umetno jelko z božično zvezdo ali moderno leseno drevo, ki bo trajalo dolga leta?

Božične lučke

Božič brez božičnih lučk je kot božič brez luči! Božična svetlobna zavesa z zvezdami se odlično prilega oknom. Uporabite klasično svetlobno verigo z majhnimi led lučkami, ki bodo polepšale vaše drevo, ali pa odlično imitacijo stare klasike - verigo z lučkami v obliki sveč, ki jo lahko uporabite tudi na prostem. In ker luči ni nikoli dovolj, polepšajte svoj vrt ali vrtiček s barvnimi zunanjimi lučmi!

Božična dekoracija

Božična dekoracije ne sme manjkati v naši ponudbi za božično drevo. Na vrh drevesa namestite bleščečo srebrno ali zlato zvezdo, preostale vejice pa okrasite na primer s kompletom lesenih zvezdic. Ne pozabite na bleščečo girlando z bleščicami, ki bo v kombinaciji z lučkami odlično osvetlila vaše drevo!


Peskanje platišč — kako to narediti v domačih pogojih?

Glede svojih platišč smo lahko včasih precej občutljivi – biti morajo temeljito polirani in brezhibno lepi. Navsezadnje na našem avtu delujejo kot pika na i. Ampak saj veste. Včasih nam pride v napoto kakšen robnik ali makadam in je konec lepoti. Toda ali opraskano platišče spada med staro železo? Absolutno ne! Peskanje ga lahko reši.


Kakšni so letošnji stroški umetnega božičnega drevesca?

Kakšni so letošnji stroški umetnega božičnega drevesca?

Na predvečer zimskih praznikov se vedno pojavi vprašanje, kakšne možnosti imamo pri izbiri božičnega drevesa. V tem članku vam povemo, kateri dejavniki vplivajo na ceno umetnega drevesa, katere vrste umetnih dreves so na voljo na trgu in kako izbrati najboljše drevo glede na vaš proračun. Poleg tega boste razumeli razlike v stroških med naravnim in umetnim drevesom ter skrite stroške umetnega drevesa. Tako boste sprejeli najboljšo odločitev za vas.


Kako izbrati idealno božično drevo za majhne prostore?

Kako izbrati idealno božično drevo za majhne prostore?

Če želite uživati v božičnem duhu na majhnem prostoru, vas v tem članku korak za korakom vodimo skozi postopek izbire idealnega drevesa, saj je znano, da izbira drevesa veliko pove o tem, kaj vam pomeni božič. Povedali vam bomo, kako pravilno oceniti prostor, ki ga imate na voljo, katere vrste dreves najbolje ustrezajo majhnim prostorom ter kako izbrati popolno velikost in obliko božičnega drevesa. Podali vam bomo tudi nasvete o učinkovitem okraševanju in vzdrževanju drevesa. Na koncu boste razumeli, zakaj je umetno drevo morda najboljša izbira za ne tako velike prostore.


Kako pripraviti božično mizo - ustvarjanje božičnega vzdušja

Kako pripraviti božično mizo - ustvarjanje božičnega vzdušja

Bliža se božič, z njim pa tudi čas družinskega druženja in skupnega obeda. Božični čas je čas veselja, ljubezni in skupnih trenutkov z najdražjimi. Eno najpomembnejših mest, kjer se odvijajo ti trenutki, je jedilna miza. Kako ustvariti idealno božično vzdušje in ustvariti čarobnost božiča? Tukaj so nasveti, kako pripraviti udobno in stilsko jedilno mizo, da bodo vaša božična srečanja nepozabna. Da bi ustvarili božično vzdušje, polno veselja in lagodnosti ob jedi, upoštevajte te nasvete in ustvarite nepozabno božično jedilno mizo.


Kaj o vas pove vaše božično drevo

Kaj o vas pove vaše božično drevo

Ste klasik, romantik ali pa bi praznike raje preživeli daleč od praznične norosti? Izbira božičnega drevesa veliko pove o tem, kako doživljate praznike in kako vas dojemajo ljudje okoli vas. Če želite svoji družini ali strankam poslati pravo sporočilo, njegove izbire ne smete podcenjevati. Kaj vaše božično drevo pove o vas?


KAKO POSKRBETI ZA BOŽIČNA DREVESA PO BOŽIČU?

KAKO POSKRBETI ZA BOŽIČNA DREVESA PO BOŽIČU?

Kako dolgo imate doma vaše božično drevo? Ali konča svoje namen po novem letu, ali preživi do sredine januarja ali pa jo obdržite, dokler vam preveč ljudi ne pove, da bo kmalu prišla velika noč? Ne glede na to, v katero skupino spadate, je treba božično drevo po praznikih prestaviti na varno mesto, da vam bo čez leto dni delalo enako veliko veselja.


To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

To je 5 razlogov zakaj morajo otroci biti kreativn

Uporabne igrače za zdrav razvoj otroka. Če razmišljate o primernem darilu za otroka, je umetniški ustvarjalni komplet s kompletnimi dodatki kot so: barvice, markerji, akvareli, tempera barve, čopiči, barvice, voščene barvice prava rešitev. Kakšne so prednosti nakupa umetniškega kompleta za otroke?


Božične lučke in 2 pomembni razliki med njimi.

Božične lučke in 2 pomembni razliki med njimi.

Božične lučke polepšajo vsak prostor, božično drevo ali vrt in pomagajo ustvariti božično vzdušje. Predstavili vam bomo, katere božične lučke imamo v naši ponudbi in kako izbrati božične lučke. 


T o je 5 nasvetov za božična darila za ženske

T o je 5 nasvetov za božična darila za ženske

Bliža se božič in prepričan sem, da mnogi med nami že razmišljajo o tem, s čim bi razveselili svojega zakonca ali kaj bi si privoščili sami. Upamo, da boste našli navdih in izbrali božično darilo v udobju svojega doma ter brez nepotrebnega predbožičnega stresa.


To je 6 nasvetov za božično darilo za otroke.

To je 6 nasvetov za božično darilo za otroke.

Bliža se božič in prepričan sem, da mnogi med nami že razmišljajo o tem, s čim bi radi razveselili svoje otroke. Upamo, da boste našli navdih in izbrali božično darilo v udobju svojega doma ter brez nepotrebnega predbožičnega stresa.